Γάμος, Νυφικά Φορέματα

Επιλέξτε κομψότητα με ένα Pronovias νυφικό φόρεμα

Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (1)

Το νυφικό φόρεμα είναι ίσως η πιο σημαντική επιλογή για την εικόνα που θα έχετε ως νύφη! Ο ισπανικός οίκος νυφικών Pronovias εδώ και χρόνια ντύνει στη χώρα μας τις πιο όμορφες νύφες! Το savoir faire του οίκου παραπέμπει στα 100 σχεδόν χρόνια που έχει αφιερώσει στην εκπλήρωση των επιθυμιών και στην κάλυψη των αναγκών της νύφης. Ένα πνεύμα που με το πέρασμα των χρόνων επικρατεί των αλλαγών και των τάσεων της μόδας ως ένα αυθεντικό στυλ του οίκου. Τα νυφικά των επιλεγμένων συλλογών του ομίλου Pronovias αποτελούν συνώνυμο της κομψότητας και της πολυτέλειας.

Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (8)

Από τη συλλογή με νυφικά φορέματα Elie By Elie Saab 2014 που θα βρείτε σε όλους τους οίκους νυφικών Pronovias ξεχωρίσαμε το νυφικό Lacerta και το νυφικό Folie. Το μοντέλο Lacerta είναι από απαλό τούλι και δαντέλα Chantilly με απλικέ από δαντέλα, λουλούδια από οργάντζα και κρύσταλλα, έχει μπούστο από δαντέλα με ντεκολτέ χαμόγελο μπροστά και πλάτη σε σχήμα V με διάφανο έξωμο εσωτερικό, έχει μανίκια τρουακάρ με λουλούδια στις μανσέτες και τη μέση αγκαλιάζει μια λεπτή ζώνη Mikado με απλικέ ενώ η φούστα του έχει γραμμή πρινσές από απαλό τούλι. Το μοντέλο Folie έχει γραμμή Α με ψηλό ντεκολτέ που αγκαλιάζει τους ώμους και μανίκια μέχρι τον αγκώνα διακοσμημένα με φινετσάτα δαντελένια απλικέ και διαθέτει ζώνη grosgrain με απλικέ λουλούδια από οργάντζα και πολύτιμες πέτρες στη μέση ενώ η δαντελένια φούστα έχει ένα φύλλο στο πλάι και κυματιστό στρίφωμα που τονίζει την κομψότητα του! Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να δοκιμάσετε όλα τα νυφικά που ξεχωρίσατε στα τηλέφωνα 210 3211111 και 210 3247777.

 

Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (2) Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (3) Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (4) Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (5) Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (6) Επιλέξτε_κομψότητα_με_ένα_Pronovias_νυφικό_φόρεμα (7)

Διαβάστε επίσης...