Ομορφιά, Περιποίηση

Ντεμακιγιάζ για τεμπέλες: καθαρό πρόσωπο στη στιγμή

Ντεμακιγιάζ για τεμπέλες: καθαρό πρόσωπο στη στιγμή

Πιάνετε τον εαυτό σας να βαριέται το ντεμακιγιάζ πριν τον ύπνο; Ξεχνάτε συχνά να πλύνετε το πρόσωπο σας; Αφήνοντας το μακιγιάζ πάνω στο πρόσωπο σας για ώρες και ειδικά κατά τη διάρκεια του ύπνου, δημιουργούνται ευκολότερα ερεθισμοί, σπυράκια και θαμπάδα. Υπάρχουν, όμως, τρόποι ντεμακιγιάζ για τεμπέλες! Ποιοι είναι; Πρόκειται για σωτήριες λύσεις που απευθύνονται σε όσες θεωρούν απίστευτα βαρετή τη διαδικασία της αφαίρεσης του μακιγιάζ

Τρόποι ντεμακιγιάζ για τεμπέλες:

1. Makeup Erasers πετσετούλες

Οι μαγικές πετσέτες ντεμακιγιάζ απομακρύνει το makeup μόνο με νερό! Πρόκειται για επαναχρησιμοποιήσιμα πανάκια, ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρούν ακόμη και το πιο επίμονο, αδιάβροχο μακιγιάζ. Απλά βρέξτε το λείο ύφασμα τους και με ανάλαφρες κινήσεις σκουπίστε το πρόσωπο σας αφαιρώντας κάθε ίχνος μακιγιάζ. Εύκολο ντεμακιγιάζ στο λεπτό!

2. Cleansing balms

Στη χώρα μας άρχισαν να κυκλοφορούν πριν λίγα μόλις χρόνια και είναι η επανάσταση στον καθαρισμό προσώπου! Οι κρέμες ντεμακιγιάζ από σταθερή μορφή μετατρέπονται σε έλαιο μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα. Απορροφούνται πολύ γρήγορα με κινήσεις μασάζ καθαρίζοντας τους πόρους αλλά και το μακιγιάζ. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι πως προστατεύουν τις ξηρές και κανονικές επιδερμίδες από την έντονη ξηρότητα, καθώς προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση.

3. Μαντηλάκια καθαρισμού στο κομοδίνο

Ετοιμάζεστε για ύπνο και θυμάστε πως δεν έχετε ξεβαφτεί. “Ποιος πάει μέχρι το μπάνιο τώρα;” είναι σίγουρα η πρώτα σας σκέψη. Τοποθετώντας τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο κομοδίνο, δηλαδή πολύ κοντά στο κρεβάτι σας, δεν θα έχετε καμία απολύτως δικαιολογία για να αποφύγετε τον καθαρισμό του προσώπου σας!

4. Τέλος οι δίσκοι ντεμακιγιάζ, ναι στο βαμβάκι

Αλλάζοντας δίσκους κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ χάνετε χρόνο και δυσανασχετείτε. Αντί για δίσκους χρησιμοποιείστε ένα μεγάλο κομμάτι βαμβάκι! Προσθέστε λίγο γαλάκτωμα ή νεράκι καθαρισμού και ξεκινήστε. Όσο μετακινήστε από το ένα σημείο του προσώπου στο άλλο, αλλάξτε πλευρές ώστε να είναι πάντα καθαρή η επιφάνεια του βαμβακιού που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας!

Διαβάστε επίσης...