Ομορφιά, Περιποίηση

Έρχονται Χριστούγεννα και στα nails art

Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (9)

Χιονονιφάδες, ελαφάκια, τάρανδοι, πιγκουίνοι, έλατα, χιονάνθρωποι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης είναι οι πρωταγωνιστές στα nails art που προορίζονται για τα Χριστούγεννα. Εφόσον λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα καλό θα ήταν να διαλέξετε τα καλύτερα nails art με γιορτινή διάθεση.

Τα χριστουγεννιάτικα nails art είναι χαρούμενα και εκθαμβωτικά και στολίσουν τα άκρα σας ομορφαίνοντας τις γιορτινές σας ημέρες. Τα χρώματα που θα έχουν τα βερνίκια νυχιών που θα επιλέξετε για να δημιουργήσετε τα πιο ξεχωριστά γιορτινά manicure είναι το κόκκινο, το πράσινο, το λευκό και φυσικά το χρυσό και το ασημί. Ξεκινήστε με μια στρώση βερνικιού στα νύχια σας με ένα από αυτά τα χρώματα και στη συνέχεια δημιουργήστε όποιο γιορτινό σύμβολο επιθυμείτε σε όλα τα νύχια σας. Αν δεν πιάνει το χέρι σας στη σχεδίαση πάνω στα νύχια σας, μην ανησυχείτε ! Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά αυτοκόλλητα, διακοσμητικά, stencils και αξεσουάρ νυχιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (2) Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (3) Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (4) Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (5) Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (6) Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (7) Έρχονται_Χριστούγεννα_και_στα_nails_art (8)

Διαβάστε επίσης...