Μακιγιάζ, Ομορφιά

6 μυστικά επαγγελματικού μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζετε

6_μυστικά_επαγγελματικού_μακιγιάζ_που_πρέπει_να_γνωρίζετε (1)

  • Ένα από τα τοπ μυστικά επαγγελματικού μακιγιάζ που θα σας αναφέρει κάθε επιτυχημένος make-up artist είναι να εφαρμόζετε το concealer πριν το makeup, με προσοχή ταμποναριστά κάτω από τα μάτια χωρίς να το τρίβετε γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι φυσικό και οι στρώσεις του concealer θα “σπάνε”.
  • Ακόμη και αν έχετε πολύ λιπαρή επιδερμίδα προσώπου, μην το παρακάνετε με την πούδρα! Χρησιμοποιείστε πάντα μια διάφανη πούδρα και εφαρμόστε μια ελαφριά στρώση της κυρίως στο μέτωπο και στην περιοχή γύρω από τη μύτη.
  • Σε κάθε επαγγελματικό μακιγιάζ, το χρώμα ρουζ που πάει καλύτερα σε κάθε τόνο και τύπο επιδερμίδας είναι το ροδακινί! Ένα απαλό ροδακινί χρώμα στα μάγουλα δίνει την απαραίτητη ζωντάνια και λάμψη σε κάθε γυναίκα!

6_μυστικά_επαγγελματικού_μακιγιάζ_που_πρέπει_να_γνωρίζετε (2)

  • Αγαπημένο και αλάνθαστο tip για να αποκτήσετε στη στιγμή μεγαλύτερα μάτια και πιο ξεκούραστο βλέμμα είναι το λευκό μολύβι στην κάτω υγρή γραμμή των ματιών σας.
  • Ένα από τα πιο γνωστά μυστικά επαγγελματικού μακιγιάζ που αποδίδει πάντα είναι να απλώνετε υγρό make up στα χείλη σας πριν περάσετε το κραγιόν ώστε να αποχρωματίσετε τα χείλη σας και να πετύχετε καλύτερη και πιο έντονη απόδοση χρώματος του κραγιόν!
  • Από τα αγαπημένα μας μυστικά επαγγελματικού μακιγιάζ για να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα είναι να χρησιμοποιείτε μολύβι χειλιών στο χρώμα του κραγιόν σας, με το οποίο θα σχεδιάζετε το περίγραμμα ελάχιστα πιο έξω από το φυσικό σας περίγραμμα. Για πιο ζουμερό αποτέλεσμα, πάνω στο κραγιόν ταμπονάρετε με προσεκτικές κινήσεις λίγη ιριδίζουσα σκιά στο κέντρο των χειλιών σας!

Διαβάστε επίσης...