Μακιγιάζ, Ομορφιά

Max Factor Healthy Skin Harmony foundation: νέο επαναστατικό makeup

Μπορεί ένα makeup να καλύπτει και να ενυδατώνει για 24 ώρες; Ναι! Το νέο Max Factor Healthy Skin Harmony foundation είναι εδώ, φέρνοντας την επανάσταση στο μακιγιάζ! Επιδερμίδα καλύτερη απ’ ότι δίχως makeup!

Το Max Factor Healthy Skin Harmony foundation σχεδιάστηκε για δυναμικές γυναίκες με έντονη καθημερινότητα. Πρόκειται για ένα υγρό foundation μεσαίας-υψηλής κάλυψης το οποίο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί. Γίνεται ένα με την επιδερμίδα ώστε να σας προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό makeup look, το οποίο αντανακλά τη φρεσκάδα και την υγεία του προσώπου σας!

Max Factor Healthy Skin Harmony foundation: νέο επαναστατικό makeup

Η έξυπνη φόρμουλα του χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, ελέγχει τη γυαλάδα προσφέροντας ημι-ματ φινίρισμα, ενώ καταπολεμά τις επιπτώσεις του άγχους στην επιδερμίδα. Διαθέτει, επίσης, αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF20 για να εξασφαλίσει ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα και 100% προστασία από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου.

Max Factor Healthy Skin Harmony foundation: νέο επαναστατικό makeup

Με το νέο Max Factor makeup κάθε γυναίκα έχει στα χέρια της ένα μυστικό όπλο ομορφιάς! Γιατί; Έχοντας άψογη επιδερμίδα, νιώθει την αυτοπεποίθηση που προσφέρει η βεβαιότητα πως το μακιγιάζ της παραμένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το Max Factor Healthy Skin Harmony foundation είναι διαθέσιμο σε 5 αποχρώσεις:

Healthy Skin Harmony Foundation Beige

Healthy Skin Harmony Foundation Golden

Healthy Skin Harmony Foundation Sand

Healthy Skin Harmony Foundation Bronze

Healthy Skin Harmony Foundation Caramel

Διαβάστε επίσης...