Μακιγιάζ, Ομορφιά

Τέλος οι μαύροι κύκλοι : μακιγιάζ για να τους κρύψετε

Τέλος_οι_μαύροι_κύκλοι_μακιγιάζ_για_να_τους_κρύψετε (1)

Το θέμα μαύροι κύκλοι μακιγιάζ ταλαιπωρεί και προβληματίζει πολλές γυναίκες που έχουν έντονους μαύρους κύκλους και θέλουν να τους καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσουν λαμπερό, καθαρό και ξεκούραστο βλέμμα. Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα στο μαύροι κύκλοι μακιγιάζ. Τέλος λοιπόν οι μαύροι κύκλοι με το κατάλληλο μακιγιάζ!

1. Στο μαύροι κύκλοι μακιγιάζ είναι καλό να χρησιμοποιείτε ένα concealer που να έχει ελαφρώς ροδακινί απόχρωση για να συμβάλει στην εξουδετέρωση των μαύρων τόνων του δέρματος κάτω από τα μάτια.

2. Να προτιμάτε τα κρεμώδη concealer γιατί αυτά εφαρμόζονται πιο εύκολα κάτω από τα μάτια σας και γίνονται ένα με το δέρμα σας, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες έκφρασης. Έτσι πετυχένετε το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και οι άλλοι δεν παρατηρούν καν ότι φοράτε concealer.

3. Εφαρμόστε το concealer με τα δάχτυλα σας, χτυπώντας ελαφρά με τις άκρες των δακτύλων σας την περιοχή κάτω από τα μάτια. Για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα προτιμήστε να τοποθετείτε το concealer με ειδικό πινέλο.

4. Για σταθερή κάλυψη των μαύρων κύκλων με μεγάλη διάρκεια, τελειώστε πάντα την εφαρμογή concealer περνώντας μια ελαφριά στρώση από ημιδιαφανή πούδρα, απαλά με ένα μεγάλο πινέλο!

5. Μια ιριδίζουσα σκιά ματιών σε μπεζ, χρυσή ή λευκή απόχρωση στην εσωτερική γωνία των ματιών σας είναι επίσης ένα εύκολο τρικ για να κάνει το βλέμμα σας ακόμα πιο ξεκούραστο.

Διαβάστε επίσης...