Ομορφιά, Περιποίηση

Μάσκες νυκτός: η νέα τάση στην περιποίηση προσώπου

Οι ανατροπές στην περιποίηση προσώπου δεν σταματούν ποτέ! Εκεί που όλοι μιλούσαμε για τη μαύρη μάσκα και τα οφέλη της, πλέον τα φώτα έχουν πέσει πάνω στις μάσκες νυκτός! Η νέα τάση στο skincare είναι οι μάσκες προσώπου νύχτας, οι οποίες δρουν όσο εσείς κοιμάστε.

Γιατί οι μάσκες νυκτός είναι must

Η καθημερινότητα δεν επιτρέπει να αφιερώνετε πάντα το χρόνο που θα θέλατε στην φροντίδα της επιδερμίδας σας. Το βράδυ, όμως, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χρόνο του ύπνου προς όφελος σας! Οι μάσκες ομορφιάς νυκτός προέρχονται από τις πηγές καινοτομίας της ομορφιάς, την Κορέα και την Ιαπωνία. Σε αντίθεση με τις κλασικές μάσκες προσώπου που έχουν χρόνο δράσης από 10 έως 20 λεπτά, οι μάσκες προσώπου νυκτός λειτουργούν για ώρες καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Μάσκες νυκτός: η νέα τάση στην περιποίηση προσώπου

Σε τι βοηθάει η μάσκα ύπνου;

Οι μάσκες προσώπου για τον ύπνο έχουν ως βασικούς στόχους την άμεση λάμψη και τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Διαφέρουν από τις κρέμες νυκτός καθώς είναι οι φόρμουλες τους έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση δραστικών ουσιών. Συνεπώς προσφέρουν πιο άμεση θρέψη και εντατική ενίσχυση της ασπίδας της επιδερμίδας. Η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη. Απλώνετε μια λεπτή στρώση της μάσκας νυκτός σε καθαρό πρόσωπο, όπως κάνετε με κάθε beauty mask, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και την αφήνετε να δράσει και να απορροφηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τι σας προσφέρει μια βραδινή μάσκα ομορφιάς; Απαλή, λαμπερή και εμφανώς πιο ξεκούραστη επιδερμίδα το άλλο πρωί. Για εμάς αποτελεί μια νέα και πολύ πρακτική προσθήκη στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς, καθώς προσφέρει σε κάθε τύπο δέρματος αυτό που χρειάζεται καθημερινά: ενυδάτωση!

Διαβάστε επίσης...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *