Ομορφιά, Περιποίηση

Φτιάξε μόνη σου μάσκα προσώπου με γιαούρτι

Φτιάξε μόνη σου μάσκα προσώπου με γιαούρτι

Το δέρμα το χειμώνα γίνεται όλο και πιο ξηρό και χρειάζεται συνεχώς ενυδάτωση και φροντίδα. Μπορείς να προσφέρεις στο πρόσωπο σου την απαραίτητη περιποίηση και ενυδάτωση με μια εύκολη μάσκα προσώπου με βασικό συστατικό το γιαούρτι. Αυτή τη μάσκα μπορείς να την φτιάξεις μόνη σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ μέσα σε λίγα μόλις λεπτά!

Τα συστατικά που θα χρειαστείς για αυτή τη μάσκα προσώπου είναι τα παρακάτω:

  • 3 μεγάλες κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι

Φτιάξε μόνη σου μάσκα προσώπου με γιαούρτι

Πως θα τη φτιάξεις;

Βάλε μέσα σε ένα μικρό μπολ και τα 3 υλικά και με ένα μεγάλο κουτάλι ανακάτεψε τα καλά ώστε να είναι ομοιογενές το μείγμα που θα προκύψει. Στη συνέχεια άπλωσε τη μάσκα προσώπου με προσοχή σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό και άφησε τη να δράσει για ένα τέταρτο περίπου. Ξέπλυνε το πρόσωπο σου με χλιαρό νερό, σκούπισε το με μια καθαρή πετσέτα ταμποναριστά και στη συνέχεια εφάρμοσε κανονικά την ενυδατική σου κρέμα, όπως κάνεις καθημερινά.

Θα παρατηρήσεις αμέσως πως το δέρμα σου έχει γίνει πολύ πιο απαλά και φωτεινό. Η ενταντική ενυδάτωση αυτής της μάσκας θα σε αφήσει πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να φτιάχνεις αυτή τη μάσκα 2 φορές την εβδομάδα αν έχεις πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Διαβάστε επίσης...