Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

Marc Jacobs γυαλιά ηλίου που ξεχώρισαν

Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (1) Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (2) Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (3) Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (4)

 

Όπου και αν βάλει την υπογραφή του ο σχεδιαστής Marc Jacobs οι πωλήσεις εκτοξεύονται στα ύψη και δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια τα γυναικεία Marc Jacobs γυαλιά ηλίου έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις πολλά γυαλιά άλλων μεγάλων οίκων με μεγαλύτερη παράδοση στο χώρο.

Τα Marc Jacobs γυαλιά ηλίου ξυπνούν ένα εκατομμύριο διαφορετικές διαθέσεις, έχουν μοναδικό στυλ και οι σκελετοί τους δεν θυμίζουν κανένα άλλο σχέδιο. Η συλλογή 2014 2015 Marc Jacobs γυαλιά ηλίου για γυναίκες χαρακτηρίζεται από ένα σύγχρονο στυλ και είναι ένα έξυπνο μείγμα κομψότητας και σπορ αισθητικής. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μεγάλων τετράγωνων γυαλιών ηλίου ή ένα ζευγάρι σε στυλ wayfarer ή ένα ζευγάρι με κυκλικούς φακούς. Μην ξεχνάτε να φοράτε τα γυαλιά με την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή και το χειμώνα !

 

Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (5) Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (7) Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (8) Marc_Jacobs_γυαλιά_ηλίου_που_ξεχώρισαν (9)

Διαβάστε επίσης...