Ομορφιά, Περιποίηση

Βήμα-βήμα εύκολο μανικιούρ στο σπίτι

%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1_%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf_%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%81_%cf%83%cf%84%ce%bf_%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-4

Η σχέση των γυναικών με το μανικιούρ στο σπίτι είναι συνήθως μίσους ή πάθους, καθώς μερικές το απολαμβάνουν ενώ άλλες προτιμούν να αφεθούν στα χέρια μιας ειδικού. Το μανικιούρ στο σπίτι είναι μια ανέξοδη και αρκετά ευχάριστη διαδικασία περιποίησης του εαυτού σας, ειδικά αν μάθετε βήμα-βήμα τον πιο εύκολο τρόπο για να το κάνετε!

%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1_%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf_%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%81_%cf%83%cf%84%ce%bf_%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-3

Ξεκινήστε ξεβάφοντας, κόβοντας και λιμάροντας τα νύχια σας. Προσπαθήστε με τη λίμα να τους δώσετε οβάλ σχήμα και με το ειδικό εργαλείο (ξυλάκι ή μεταλλικό pusher) απομακρύνετε τα πετσάκια. Τοποθετήστε το χέρι σας σε μια κυλινδρική επιφάνεια (όπως το μπουκάλι που βλέπετε στη φωτογραφία επάνω) ώστε να διευκολύνεστε στο βάψιμο των νυχιών. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα βερνίκι στην αγαπημένη σας απόχρωση και περάστε την πρώτη στρώση. Αρχίστε το πέρασμα του χρώματος από τη ρίζα προς την κορυφή κάθε νυχιού.

Δώστε προσοχή στην ποσότητα βερνικιού που έχει το πινελάκι καθώς βάφετε τα νύχια σας. Αν είναι περισσότερη απ’ όσο πρέπει το χρώμα θα “τρέξει” και το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.

%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1_%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf_%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%81_%cf%83%cf%84%ce%bf_%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-5

Περιμένετε μερικά λεπτά πριν περάσετε τη δεύτερη στρώση βερνικιού στα νύχια σας. Το αποτέλεσμα της δεύτερης στρώσης θα είναι άψογο και ομοιόμορφο αν η πρώτη στρώση έχει στεγνώσει καλά. Στο δεύτερο πέρασμα χρώματος στα νύχια σας εστιάστε στην κάλυψη των περιοχών που δεν βάψατε σωστά στο πρώτο πέρασμα.

Ώρα για top coat! Δεν πρέπει να ξεχνάτε το διαφανές top coat βερνίκι στο μανικιούρ στο σπίτι, αφού αυτό δίνει μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη προστασία στο χρώμα.

%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%b2%ce%ae%ce%bc%ce%b1_%ce%b5%cf%8d%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf_%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%81_%cf%83%cf%84%ce%bf_%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-1
Διορθώστε τα λάθη! Με μια μπατονέτα και λίγο ασετόν καθαρίστε προσεκτικά τυχόν αστοχίες γύρω από τα νύχια σας. Για τέλειο, επαγγελματικό αποτέλεσμα απλώστε λίγη κρέμα χεριών εστιάζοντας με απαλές κινήσεις στην περιοχή γύρω από τα νύχια σας. Αυτό είναι ένα μικρό trick για να ενυδατώσετε αυτή την περιοχή (η οποία είναι αφυδατωμένη από το ασετόν) και να αποφύγετε τις πληγούλες γύρω από τα νύχια.

 

Διαβάστε επίσης...