Μακιγιάζ, Μαλλιά, Ομορφιά

Μαλλιά και μακιγιάζ από το Dolce&Gabbana show SS 2015

Μαλλιά_και_μακιγιάζ_από_το_Dolce&Gabbana_show_SS_2015 (4)

Μαλλιά και μακιγιάζ από το Dolce&Gabbana show SS 2015 ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση, μαζί με τις υπέροχες νέες δημιουργίες του διάσημου ιταλικού οίκου που φορούσαν όλα τα μοντέλα που βάδισαν στην πασαρέλα.

Μαλλιά_και_μακιγιάζ_από_το_Dolce&Gabbana_show_SS_2015 (2)

Η γυναικεία Dolce & Gabbana Άνοιξη Καλοκαίρι 2015 συλλογή είναι μια εορταστική ερμηνεία τόσο του DNA του οίκου όσο και στην πολιτιστική κληρονομιά που ενώνει την Ισπανία με τη Σικελία. Με την ομορφιά και την φυσική γοητεία της γυναίκας ως το σημείο αναφοράς σε αυτή τη συλλογή, ακόμα και τα μαλλιά και μακιγιάζ ήταν εναρμονισμένα με το στυλ των δημιουργιών. Τα χτενίσματα στα μαλλιά των μοντέλων μας προκάλεσαν δέος, και όχι κατ ‘ανάγκην αλλά κάθε ένα από αυτά τα χτενίσματα εύκολα μπορεί να μεταφερθεί από την πασαρέλα στην καθημερινή ζωή, ειδικά αν έχετε αδυναμία στα χαμηλά σινιόν και στα αξεσουάρ μαλλιών. Στις περιοχές της Σικελίας και της Ισπανίας οι γυναίκες αγαπούν το χαμηλό κότσο με μια έντονη χωρίστρα στη μέση, διακοσμημένο με καστανιέτες ή απλά κόκκινα τριαντάφυλλα. Στον τομέα μαλλιά και μακιγιάζ, το μακιγιάζ είχε όμορφα εκφραστικά ματιά με τονισμένα χείλη, και οι αποχρώσεις των κραγιόν θύμιζαν το χρώμα του χυμού από φρέσκα κεράσια. Για να συμπληρώσουν τα κερασί χείλη, οι makeup artists του οίκου έβαψαν τα μάτια απαλά υπογραμμίζοντας και χαρίζοντας όγκο και μήκος στις άνω βλεφαρίδες. Τα φρύδια ήταν καλοσχηματισμένα και έντονα.

Μαλλιά_και_μακιγιάζ_από_το_Dolce&Gabbana_show_SS_2015 (3)Μαλλιά_και_μακιγιάζ_από_το_Dolce&Gabbana_show_SS_2015 (5) Μαλλιά_και_μακιγιάζ_από_το_Dolce&Gabbana_show_SS_2015 (6)Μαλλιά_και_μακιγιάζ_από_το_Dolce&Gabbana_show_SS_2015 (7)

Διαβάστε επίσης...