Μακιγιάζ, Ομορφιά

Μικρά tricks για μακιγιάζ χειλιών σαν επαγγελματίας

Μικρά_tricks_για_μακιγιάζ_χειλιών_σαν_επαγγελματίας (2)

  • Για να πετύχεις το επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ χειλιών σου, η σωστή εκκίνηση είναι το παν! Αν τα χείλη σου είναι ξηρά και σκασμένα, κάνε ελαφρύ scrub με ένα μείγμα από μέλι και ζάχαρη ή χρησιμοποίησε μια παλιά οδοντόβουρτσα και τρίψε απαλά τα χείλη σου.
  • Εφάρμοσε στο χείλη σου στη συνέχεια ένα ενυδατικό άχρωμο liposan ή lip balm και περίμενε μερικά λεπτά μέχρι να μαλακώσει τα χείλη σου.
  • Ένα πολύ σημαντικό βήμα στο μακιγιάζ χειλιών είναι το περίγραμμα! Αφού διαλέξεις το χρώμα του κραγιόν που θέλεις να φορέσεις, επέλεξε και ένα μολύβι χειλιών σε απόχρωση που δεν έχει μεγάλη απόκλιση από τον τόνο του κραγιόν. Αν το μολύβι χειλιών είναι αρκετά πιο σκούρο από το κραγιόν το αποτέλεσμα είναι πάντα αντιαισθητικό. Αν δεν έχεις μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα με κραγιόν που επέλεξες, προτίμησε το πιο ανοιχτόχρωμο και ουδέτερο μολύβι χειλιών.
  • Το περίγραμμα πρέπει να έχει ως όριο το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου ή ελάχιστα χιλιοστά πιο έξω αν επιθυμείς τα χείλη σου να φαίνονται σαρκώδη. Προσοχή, όμως, καθώς είναι λάθος να δημιουργείς το περίγραμμα πολύ πιο έξω από τα χείλη σου. Αφού κάνεις το περίγραμμα, γέμισε με το μολύβι χειλιών και το υπόλοιπο άνω και κάτω χείλος και στη συνέχεια ταμπόναρε τα χείλη σου με μια χαρτοπετσέτα για να φύγει το επιπλέον χρώμα αλλά και για να σταθεροποιήσεις το περίγραμμα.

Μικρά_tricks_για_μακιγιάζ_χειλιών_σαν_επαγγελματίας (3)

  • Στη συνέχεια, εφάρμοσε το κραγιόν στα χείλη σου με προσεκτικές κινήσεις, είτε κατευθείαν από τη συσκευασία είτε με ένα ειδικό πινέλο για την τοποθέτηση του κραγιόν.
  • Αφού περάσεις το χρώμα για πρώτη φορά, ταμπόναρε ξανά τα χείλη σου με μια χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια εφάρμοσε τη δεύτερη στρώση χρώματος. Έτσι δίνεις και περισσότερη διάρκεια στο μακιγιάζ σου αλλά και μεγαλύτερη ένταση στο χρώμα.
  • Για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ χειλιών σου και για να δώσεις την εικόνα των πιο ζουμερών χειλιών, βάλε λίγο διάφανο lip-gloss στη μέση του κάτω χείλους αλλά και στη μέση του άνω χείλους, στην “καρδούλα” που σχηματίζεται φυσικά.

Διαβάστε επίσης...