Μακιγιάζ, Ομορφιά

Chic μακιγιάζ με nude κραγιόν: οι καλύτερες προτάσεις

Chic μακιγιάζ με nude κραγιόν: οι καλύτερες προτάσεις

Η καλύτερη πρόταση για ένα μακιγιάζ με nude κραγιόν και πρωταγωνιστή το έντονο βλέμμα είναι το μαύρο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των ματιών. Αν έχετε μικρά μάτια και θέλετε να αντιγράψετε αυτό το makeup look, το σημαντικότερο tip είναι ένα! Μετά την εσωτερική γραμμή, βάψτε και τη γραμμή ακριβώς κάτω από το βλέφαρο. Στη συνέχεια σβήστε ελαφρά το μολύβι και εφαρμόστε σε όλο το άνω κινητό βλέφαρο μια σκιά σε γήινη απόχρωση.

Chic μακιγιάζ με nude κραγιόν: οι καλύτερες προτάσεις

Το μαύρο eyeliner σε γατίσια γραμμή είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε ένα μακιγιάζ με nude κραγιόν! Δώστε έμφαση στην σωστή κάλυψη των μαύρων κύκλων ώστε τα μάτια σας να φαίνονται ξεκούραστα και λαμπερά.

Πολλές γυναίκες φοβούνται πως το μακιγιάζ με nude κραγιόν τις χλομιάζει. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, έχουμε καλά νέα! Αν, λοιπόν, πιστεύετε πως η επιδερμίδα σας είναι πολύ λευκή για να υποστηρίξει μια τέτοια απόχρωση κραγιόν, προτιμήστε τα ροζ-nude κραγιόν. Τα ροζ-nude κραγιόν δεν είναι άχρωμα και κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας!

Chic μακιγιάζ με nude κραγιόν: οι καλύτερες προτάσεις

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ με τελείως άχρωμα, γυμνά χείλη τότε η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το παν! Εφαρμόστε primer, υγρό foundation και διάφανη πούδρα για τέλεια επιδερμίδα και στη συνέχεια κάντε ελαφρύ contouring για να δώσετε διάσταση στο πρόσωπο σας. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με διακριτικό, γήινο smoky eye look!

Η ιριδίζουσα bronze σκιά ματιών σε συνδυασμό με ματ nude κραγιόν χαρίζουν ένα πολύ elegant μακιγιάζ! Επιλέξτε ρουζ σε χρώμα υγείας και γενναίες στρώσεις μάσκαρα για να τελειοποιήσετε το look.

Διαβάστε επίσης...