Μακιγιάζ, Ομορφιά

Εύκολο καθημερινό μακιγιάζ ματιών βήμα βήμα

Εύκολο_καθημερινό_μακιγιάζ_ματιών_βήμα_βήμα

Ας δημιουργήσουμε μαζί το παραπάνω εύκολο και πολύ όμορφο καθημερινό μακιγιάζ ματιών βήμα βήμα για να τονίσετε διακριτικά τα μάτια σας:

  1. Απλώστε σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών με ένα ειδικό πινέλο για να φωτίσετε το βλέμμα σας και να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται πιο ξεκούραστα! Μπορείτε να επιλέξετε μια λευκή-μπεζ, μια ιριδίζουσα ροζ-χρυσή ή μια παστέλ λιλά σκιά ματιών, καθώς αυτά είναι μερικά από τα χρώματα που γλυκαίνουν το βλέμμα.
  2. Με ένα άλλο μεγαλύτερο πινέλο τοποθετήστε μια λίγο πιο σκούρα καφέ ή μωβ σκιά ματιών στην εξωτερική άκρη των ματιών σας, ακριβώς κάτω από το κόκκαλο.
  3. Με ένα καθαρό πινέλο κάντε blend με κυκλικές κινήσεις τις δύο σκιές για να δημιουργήσετε βάθος στο βλέμμα σας!
  4. Ήρθε η ώρα του eyeliner! Ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω κάντε μια λεπτή γραμμή πολύ κοντά στις βλεφαρίδες για τέλειο γατίσιο βλέμμα. Αν δεν είστε εξοικειωμένες με το eyeliner, χρησιμοποιήστε ένα σκούρο καφέ ή γκρι μολύβι ματιών για να δώσετε ένταση στο βλέμμα. Έτσι, επίσης, πετυχαίνετε οι πάνω βλεφαρίδες σας να μοιάζουν πιο πυκνές.
  5. Η επόμενη και τελευταία κίνηση στο καθημερινό μακιγιάζ ματιών βήμα βήμα είναι η μάσκαρα! Δύο πλούσιες στρώσεις μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες είναι αρκετές για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας. Μην βάψετε τις κάτω βλεφαρίδες καθώς θέλετε να έχετε ένα φρέσκο και απλό αποτέλεσμα στα μάτια χωρίς να στοιχεία δραματικότητας.  Η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες κάνει το μακιγιάζ να φαίνεται πιο βαρύ.

Διαβάστε επίσης...