Μακιγιάζ, Ομορφιά

Μάθετε τα χρώματα ταιριάζουν στο μακιγιάζ ματιών για καστανές

Μάθετε_τα_χρώματα_ταιριάζουν_στο_μακιγιάζ_ματιών_για_καστανές

Πως μπορεί το μακιγιάζ ματιών να κάνει το καστανό χρώμα των μαλλιών σας να ξεχωρίζει και να ακτινοβολεί; Αν γνωρίζετε τα κατάλληλα χρώματα στο μακιγιάζ ματιών για καστανές τότε έχετε βρει ένα πολύ εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο για να στρέψετε τους προβολείς στο χρώμα των μαλλιών σας!

Το λάθος χρώμα σκιάς μπορεί να κάνει μια καστανή γυναίκα να φαίνεται πιο χλωμή ή κουρασμένη και τα μαλλιά της πιο θαμπά, ειδικά αν αυτή έχει πολύ ανοιχτό χρώμα επιδερμίδας. Για ένα σωστό και επιτυχημένο μακιγιάζ ματιών για καστανές οι πιο ασφαλής και σίγουρες επιλογές είναι οι γήινες αποχρώσεις σκιών, είτε πρόκειται για απαλές αποχρώσεις του μπεζ είτε για μεσαίους ή σκούρους τόνους του καφέ και του χακί. Κάθε γήινη απόχρωση σκιάς είναι αρκετά ταιριαστή με όλα τα χρώματα ματιών, δίνει βάθος και ένταση στο βλέμμα ενώ προσδίδει ένα πολύ γλυκό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα καστανά μαλλιά σας. Χρησιμοποιώντας ένα πιο φωτεινό χρώμα στις σκιές ματιών, όπως το χρυσό ή το bronze, μπορείτε να τονίσετε καλύτερα το σκούρο σοκολά χρώμα των μαλλιών σας. Για τις σκούρες καστανές με μεγάλα καστανά ή μαύρα μάτια, το σμαραγδί και το σκούρο πράσινο σε σκιές ή μολύβι ματιών είναι άλλες δύο φανταστικές επιλογές!

Φωτεινότητα και λάμψη στις ανοιχτές καστανές και μελί αποχρώσεις μαλλιών δίνουν και οι μωβ σκιές ματιών. Λιλά, lavender, δαμασκηνί και βιολετί σκιές ματιών γοητεύουν και επιδεικνύουν ενώ ταιριάζουν τέλεια τόσο σε ένα διακριτικό πρωινό μακιγιάζ όσο και σε ένα έντονο βραδινό look. Μπορείτε να συνδυάσετε μια μωβ σκιά ματιών με καφέ μολύβι τις πρωινές ώρες στο απλό μακιγιάζ ματιών για καστανές αλλά και με μαύρο eyeliner για να κλέψετε τις εντυπώσεις στη βραδινή σας έξοδο!

Διαβάστε επίσης...