Μακιγιάζ, Ομορφιά

Κάνε παιχνιδάκι το μακιγιάζ για κοκκινομάλλες

Κάνε_παιχνιδάκι_το_μακιγιάζ_για_κοκκινομάλλες (1)

Σκέφτεσαι να διαλέξεις αυτό το μήνα μια φλογερή κόκκινη απόχρωση ή μια φυσική καστανοκόκκινη απόχρωση για τα μαλλιά σου και ψάχνεις ποιο είναι το σωστό μακιγιάζ για κοκκινομάλλες ώστε να αναδείξεις ακόμα πιο πολύ το νέο χρώμα στα μαλλιά σου;

Κάνε_παιχνιδάκι_το_μακιγιάζ_για_κοκκινομάλλες (2)

Στο μακιγιάζ για κοκκινομάλλες τα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Οι γυναίκες με κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά τους πρέπει να γνωρίζουν ότι οι φυσικές κοκκινομάλλες έχουν ξανθά φρύδια και όχι κόκκινα ή σκούρα καστανά. Άρα στα βαμμένα κόκκινα μαλλιά δεν θα πρέπει να βάφεις με την ίδια τονικότητα και τα φρύδια σου. Θα πρέπει να είναι είτε πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά. Επειδή είναι δύσκολο να βρεθεί η τέλεια αντιστοιχία χρώματος μπορείτε να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα με ένα πιο σκούρο μολύβι φρυδιών. Είμαστε ενάντια σε όσους λένε πως στο μακιγιάζ για κοκκινομάλλες δεν ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν.

Κάνε_παιχνιδάκι_το_μακιγιάζ_για_κοκκινομάλλες (3)

Μια φυσική σκούρα κοκκινομάλλα αλλά και μια ζωηρή πορτοκαλοκοκκινο-μάλλα μπορούν να υποστηρίξουν το ίδιο καλά τα κατακόκκινα χείλη. Το κόκκινο κραγιόν με μπλε αποχρώσεις στους υποτόνους του ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα χρώματα μαλλιών. Μπορείς, επίσης, να δοκιμάσεις το μοντέρνα μοβ αλλά και όλα τα φωτεινά ροζ χρώματα κραγιόν. Το μόνο χρώμα που δεν φαίνεται καλό στα χείλη μιας κοκκινομάλλας είναι το καφέ. Πειραματίσου με φωτεινά χρώματα, όπως το μπλε, πράσινο, και μοβ στις σκιές ματιών. Οι μοβ σκιές ματιών είναι πολύ κολακευτικές με κόκκινα μαλλιά. Αν κοιτάξεις τη Ρίτα Χέιγουορθ και άλλες οι διάσημες κοκκινομάλλες από τη δεκαετία του πενήντα και του εξήντα, θα δεις πως είχαν πάντα πολύ όμορφες μεγάλες βλεφαρίδες, μαύρο eyeliner και φωτεινές σκιές ματιών.

 

Διαβάστε επίσης...