Μακιγιάζ, Ομορφιά

μακιγιάζ για φακίδες: συμβουλές και μυστικά για άψογη εμφάνιση

μακιγιάζ για φακίδες: συμβουλές και μυστικά για άψογη εμφάνιση

  • Τα δέρματα με φακίδες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, γι αυτό και το μακιγιάζ για φακίδες πρέπει να περιλαμβάνει αντιηλιακή προστασία κάθε εποχή. Πριν εφαρμόσετε το makeup σας, απλώστε σε όλο το πρόσωπο μια ενυδατική κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας. Μπορείτε, επίσης, να αναμείξετε την ενυδατική με την αντιηλιακή σας κρέμα.
  • Μην καλύπτετε την επιδερμίδα σας με βαριά compact foundations προσπαθώντας να κρύψετε τις φακίδες σας. Οι φακίδες είναι πολύ χαριτωμένες και αποτελούν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, άρα στόχος του μακιγιάζ για φακίδες είναι να τις αναδεικνύει! Αποφύγετε τα πολύ βαριά makeups και επιλέξτε ενυδατικές κρέμες με χρώμα ή foundations με μέτρια κάλυψη για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

  • Χρησιμοποιείστε τα contouring προϊόντα και την τερακότα με μέτρο! Προτιμήστε μια απαλή πούδρα bronzer με ματ αποτέλεσμα για να τονίσετε όμορφα τα ζυγωματικά σας.
  • Επιλέξτε μια απόχρωση ρουζ αρκετά κοντά στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας. Με ένα τέτοιο χρώμα ρουζ δεν θα υπάρχει έντονη αντίθεση με τις φακίδες σας. Επιπλέον, θα δώσετε λάμψη και χρώμα υγείας στα μήλα του προσώπου.

μακιγιάζ για φακίδες: συμβουλές και μυστικά για άψογη εμφάνιση

  • Αποφύγετε τις σκούρες καφέ σκιές ματιών στο μακιγιάζ για φακίδες. Προτιμήστε τις φωτεινές αποχρώσεις σκιών σε ροζ, taupe αλλά και bronze τόνους που δίνουν φως στο πρόσωπο και προσφέρουν σαγηνευτικό βλέμμα!
  • Αν έχετε πολλές φακίδες στα χείλη και δεν σας αρέσει να φαίνονται, ένα έξυπνο trick για να τις κρύψετε είναι να εφαρμόσετε μολύβι χειλιών σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας πριν βάλετε το κραγιόν.

Διαβάστε επίσης...