Μακιγιάζ, Ομορφιά

Ιδανικό makeup για γοητευτικές ξανθιές

Ιδανικό_makeup_για_γοητευτικές_ξανθιές (8)

Ανήκετε στις φανατικές ξανθιές και πάντα προσπαθείτε να έχετε ένα άψογο makeup προσώπου αλλά δεν γνωρίζετε ποια χρώματα σκιών, ποιες αποχρώσεις κραγιόν και ποιοι τόνοι ρουζ σας ταιριάζουν…Σήμερα θα μάθετε όλες τις απαντήσεις!
Ιδανικό_makeup_για_γοητευτικές_ξανθιές (3)

Στις ξανθιές γυναίκες με γαλανά ή πράσινα μάτια το makeup ματιών πρέπει να περιλαμβάνει ζεστά και λαμπερά χρώματα κάνουν τα ανοιχτόχρωμα μάτια ακόμα πιο όμορφα και λαμπερά! Το bronze, το χρώμα του χαλκού και όλες οι γήινες αποχρώσεις σε σκιές ματιών είναι ιδανικά για τα βλέφαρα. Επιλέξτε κυρίως ματ υφές για να πετύχετε ένα πιο έντονο βλέμμα ή φωτίστε τα μάτια με λαμπερές καφέ σκιές με διακριτικές χρυσές πινελιές. Το κλασικό smokey eye makeup look ταιριάζει επίσης στις ξανθιές γυναίκες με ανοιχτά χρώματα ματιών γι αυτό προτιμήστε το ειδικά στις βραδινές σας εξόδους!

Ιδανικό_makeup_για_γοητευτικές_ξανθιές (6)

Στα χείλη έχετε 2 επιλογές! Οι αποχρώσεις lip gloss που ταιριάζουν στις ξανθιές είναι κυρίως οι peachy ροζ, δηλαδή η τέλεια ισορροπία μεταξύ του πορτοκαλί και του ροζ χρώματος, ενώ στα κραγιόν μπορείτε να γίνεται ακόμα πιο σέξι με μια φλογερή κόκκινη απόχρωση, είστε σε ματ είτε σε ενυδατική λαμπερή φόρμουλα κραγιόν, ανάλογα με την περίσταση. Σας προτείνουμε, επίσης, να αποφύγετε τα μωβ χρώματα κραγιόν καθώς δεν κολακεύουν τις ξανθιές γυναίκες όσο τα υπόλοιπα χρώματα για τα χείλη!

 

Διαβάστε επίσης...