Μακιγιάζ, Ομορφιά

Make up επιλογές που μισούν οι άντρες

Make_up_επιλογές_που_μισούν_οι_άντρες (3)

  • Οι άνδρες πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται το φυσικό μακιγιάζ και το καλό contouring αλλά το βαρύ make up είναι κάτι που καταλαβαίνουν και μισούν. Αν το make up είναι πολύ κίτρινο, πολύ σκούρο ή πάρα πολύ σε ποσότητα ένας άντρας θα το δει και σίγουρα δεν θα θέλει το λεκέ του στο πουκάμισο του.
  • Με τις πολλές στρώσεις μάσκαρα πολλές φορές προκαλούνται μουτζούρες πάνω και κάτω από τα μάτια, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου κολακευτικό και οι άνδρες το παρατηρούν. Επίσης, οι υπερβολικές ψεύτικες βλεφαρίδες δεν είναι και το φόρτε τους, γι αυτό ειδικά στα πρώτα ραντεβού προτιμήστε τουφάκια και όχι ολόκληρες ψεύτικες βλεφαρίδες, που χαρίζουν το ίδιο έντονο αποτέλεσμα αλλά με πιο φυσικό τρόπο.

Make_up_επιλογές_που_μισούν_οι_άντρες (2)

  • Κάθε άντρας θεωρεί το σκούρο περίγραμμα στα χείλη ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στο make up. Προσπαθήστε το μολύβι χειλιών σας να έχει την ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας. Αν δεν έχετε μολύβι ίδια απόχρωσης προτιμήστε να κάνετε το περίγραμμα σας με ένα nude μολύβι.
  • Το πολύ σκούρο smokey eye μακιγιάζ μπορεί να έχει λάθος αποτέλεσμα και να θυμίζετε ένα αρκουδάκι πάντα αν το παρακάνετε. Το smokey είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σας στο σέξι μακιγιάζ ματιών αλλά το λάθος μαύρο smokey σίγουρα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Make_up_επιλογές_που_μισούν_οι_άντρες (1)

  • Τα lip glosses που κολλάνε δεν είναι η αγαπημένη επιλογή των ανδρών για τα χείλη σας. Την ίδια άποψη έχουν και για τα κραγιόν με υπερβολική λάμψη και έντονο glitter εφέ.

Διαβάστε επίσης...