Μακιγιάζ, Ομορφιά

Think pink με δύο αγαπημένα ροζ mac lipsticks

Think_pink_με_δύο_αγαπημένα_ροζ_mac_lipsticks (1)

Καμιά γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί στα mac lipsticks! Η εταιρεία καλλυντικών mac είναι η μόνη εταιρεία μακιγιάζ που διαθέτει μια τόσο μεγάλη παλέτα χρωμάτων σε κραγιόν με πολλές διαφορετικές φόρμουλες, όπως matte, lustre, amplified, glaze κ.ά. Αν είστε φαν των ροζ κραγιόν και πιστεύετε πως ταιριάζουν τέλεια πρωί και βράδυ στα χείλη σας τότε πρέπει να δοκιμάσετε τα Pink Plaid και Chatterbox ροζ mac κραγιόν!

Think_pink_με_δύο_αγαπημένα_ροζ_mac_lipsticks (2)

Το κραγιόν Pink Plaid έχει ματ φινίρισμα και είναι ένα απαλό ροζ τριανταφυλλί χρώμα με μοβ υποτόνους. Το κραγιόν αυτό είναι τέλειο σε συνδυασμό με έντονο μακιγιάζ ματιών αλλά και για καθημερινή χρήση στο μακιγιάζ γραφείου ή στη δουλειά σας. Είναι ένα ποιοτικό ματ κραγιόν με ομοιόμορφο αποτέλεσμα που δεν ξηραίνει τα χείλη και διαρκεί πολλές ώρες χωρίς ανανέωση, αν δεν καπνίζετε. Αυτή η σκιά είναι κατάλληλη περισσότερο για γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Think_pink_με_δύο_αγαπημένα_ροζ_mac_lipsticks (3)

Το κραγιόν Chatterbox έχει amplified κρεμώδες φινίρισμα και είναι ένα πιο φωτεινό και πιο ζωηρό χρώμα για τα χείλη σας σε σύγκριση με το Pink Plaid! Είναι το είδος του ουδέτερου αλλά ζωντανού ροζ χρώματος που δεν θα σας απογοητεύσει με όποιο μακιγιάζ ματιών και αν το συνδυάσετε. Είναι ένα χαρούμενο χρώμα που μπορείτε να το φοράτε κάθε μέρα ακόμα και με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπο σας αλλά και με πολύ έντονο βραδινό μακιγιάζ ματιών. Πρόκειται για ένα ενισχυμένο κρεμώδες κραγιόν που κάνει τα χείλη σας να μοιάζουν με βελούδο! Στην πραγματικότητα, είναι τόσο κρεμώδες ότι μπορεί να χρειαστεί να περάσετε και δεύτερη στρώση για να νιώσετε ότι δεν θα φύγει από τα χείλη σας στο πρώτο τέταρτο.

Διαβάστε επίσης...