Μακιγιάζ, Ομορφιά

Αγαπημένα mac κραγιόν 2015 και φθηνές εναλλακτικές

Αγαπημένα_mac_κραγιόν_2015_και_φθηνές_εναλλακτικές (7)

Ένα από τα best seller mac κραγιόν 2015, το Angel της mac είναι ένα απαλό ροζ, με ματ φινίρισμα αλλά λαμπερά στοιχεία που δεν στεγνώνει τα χείλη. Αυτή η απόχρωση κραγιόν προτιμάτε πολύ συχνά στο νυφικό μακιγιάζ καθώς είναι ένα ιδιαίτερο ροζ-nude χρώμα που ταιριάζει εξαιρετικά με τα περισσότερα λευκά νυφικά φορέματα. Πολλές γυναίκες θεωρούν το mac Angel την ιδανική απόχρωση κραγιόν για sexy χείλη σε κάθε makeup look τους και οι κορυφαίοι makeup artists το συστήνουν ακόμα και σε γυναίκες με πολύ μικρά χείλη. Γιατί όμως να μην δοκιμάσετε μια φθηνή εναλλακτική;

Αγαπημένα_mac_κραγιόν_2015_και_φθηνές_εναλλακτικές (16)

Το Avon κραγιόν στην απόχρωση Pout έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση αλλά αισθητά χαμηλότερη τιμή! Το συγκεκριμένο κραγιόν έχει ολόιδια απόδοση χρώματος και φινιρίσματος με το Angel της mac αλλά διαθέτει ακόμα πιο κρεμώδη και ενυδατική σύσταση. Πρόκειται για το τέλειο απαλό ροζ κραγιόν που ψάχνατε τόσο καιρό!

Αγαπημένα_mac_κραγιόν_2015_και_φθηνές_εναλλακτικές (1)

Για ακόμα μια φορά στη λίστα με τα αγαπημένα μας mac κραγιόν 2015 βρίσκεται το κραγιόν Creme in Your Coffee και είμαστε σίγουρες πως αυτή η απόχρωση θα σας ξετρελάνει!

Αγαπημένα_mac_κραγιόν_2015_και_φθηνές_εναλλακτικές (1)

Το κραγιόν Creme in Your Coffee είναι μια γλυκιά ροζ-καφέ απόχρωση η οποία ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας και ανήκει στη σειρά Cremesheen mac κραγιόν 2015. Μοιάζει να είναι ένα ευέλικτο χρώμα και φαίνεται διαφορετικό πάνω στην βάση των χειλιών καθώς προσαρμόζεται τέλεια στο φυσικό τους τόνο. Είναι το ιδανικό κραγιόν για πρωινό βάψιμο σας αλλά και για βραδινό μακιγιάζ αν συνοδεύεται από smokey eyes. Η Maybelline, όμως, έχει μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για το μακιγιάζ χειλιών σας αν ψάχνετε ένα τέτοιο χρώμα!

Αγαπημένα_mac_κραγιόν_2015_και_φθηνές_εναλλακτικές (2)

Το κραγιόν Maybelline Blushing Brunette είναι ένα υπέροχο σκούρο ροζ χρώμα, το τέλειο μείγμα από γλυκιές κοραλί, φωτεινές ροζ και ζεστές καφέ αποχρώσεις, με ένα υπέροχο λαμπερό φινίρισμα πάνω στα χείλη. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ ενυδατικό με κρεμώδη υφή κραγιόν που δεν χρειάζεται συχνή ανανέωση καθώς η ένταση του χρώματος διαρκεί για πολλές ώρες.

Αγαπημένα_mac_κραγιόν_2015_και_φθηνές_εναλλακτικές (4)

Διαβάστε επίσης...