Ομορφιά, Περιποίηση

MAC αρώματα: Η πρώτη συλλογή Shadescents είναι γεγονός

Τα πρώτα MAC αρώματα είναι γεγονός! Αν τα MAC κραγιόν είναι τα αγαπημένα σας, η εταιρεία φιλοδοξεί μέσα από τη νέα Shadescents collection να βρείτε και το αγαπημένο σας άρωμα. Η Shadescents συλλογή περιλαμβάνει 6 υπέροχα νέα γυναικεία αρώματα. Πρόκειται για αρώματα εμπνευσμένα από τις προσωπικότητες 6 αγαπημένων lipsticks.

Από το σαγηνευτικό Ruby Woo μέχρι το παιχνιδιάρικο Candy Yum-Yum, υπάρχει ένα μοναδικό άρωμα ιδανικό για το αγαπημένο σας MAC κραγιόν. Οι συσκευασίες και τα μπουκαλάκια των αρωμάτων έχουν ασορτί χρώμα με το κραγιόν που ταιριάζουν.

Το άρωμα που ταιριάζει με το φούξια κραγιόν Candy Yum-Yum έχει φρουτώδεις νότες και girly διάθεση. Το My Heroine είναι ένα leather-inspired σαγηνευτικό άρωμα, εμπνευσμένο από το μοβ κραγιόν Heroine. Τα αρώματα που προέρχονται από τα nude MAC κραγιόν, Velvet Teddy και Crème d’Nude, έχουν musk και γλυκούς υποτόνους. Τέλος, τα MAC αρώματα που δημιουργήθηκαν με βάση τα best-sellers κόκκινα κραγιόν της MAC,  Lady Danger και Ruby Woo, έχουν έναν υπέροχο συνδυασμό από ξυλώδεις και φλοράλ νότες!

Το concept των γυναικείων αρωμάτων που δημιουργούνται με βάση την προσωπικότητα και τη διάθεση ενός κραγιόν δεν είναι καινούργιο. Ο οίκος Maison Martin Margiela έχει ήδη κυκλοφορήσει το άρωμα Lipstick On, το οποίο έχει την ίδια φιλοσοφία. Εμείς, όμως, ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τις νέες αρωματικές κυκλοφορίες της MAC.

Δείτε και μυρίστε από κοντά ολόκληρη τη Shadescents συλλογή αρωμάτων στα καταστήματα MAC σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε τα νέα MAC αρώματα και online στο επίσημο e-shop της MAC!

Διαβάστε επίσης...