Ομορφιά, Περιποίηση

Λαμπερή επιδερμίδα το χειμώνα με 2+1 κινήσεις

Λαμπερή_επιδερμίδα_το_χειμώνα_με_2+1_κινήσεις

Όταν οι θερμοκρασίες είναι υπό του μηδενός η επιδερμίδα είναι ερεθισμένη και γίνεται ξηρή. Πως θα επαναφέρετε, λοιπόν, τη λαμπερή επιδερμίδα σας μέσα στα βάθη του χειμώνα; Υπάρχουν οι τρεις παρακάτω πολύ εύκολοι κανόνες που αν τους εφαρμόσετε θα παρατηρήσετε αμέσως τις αλλαγές στο δέρμα σας :

  • Μην αμελείτε την ενυδατική κρέμα : Εντάξει, αυτή είναι ίσως η πιο γνωστή συμβουλή περιποίησης για λαμπερή επιδερμίδα αλλά είναι πραγματικά χρήσιμη αν σκεφτείτε ότι η σωστή ενυδάτωση είναι το παν. Θα φαίνεστε πιο δροσερή, θα πετύχετε την απόλυτα φυσική λάμψη του δέρματος και η επιδερμίδα σας δεν θα σας “τραβάει” λόγω κρύου.
  • Μείνετε μακριά από οποιοδήποτε καλλυντικό σε μορφή σκόνης : τα καλλυντικά σε σκόνη κάνουν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο θαμπή. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήστε μια κρέμα ενυδατική CC στον τόνο του δέρματος σας αντί για compact makeup, προτιμήστε το κρεμώδες ρουζ και φορέστε υγρές σκιές ματιών και όχι σε σκόνη. Θα αποκτήσετε αμέσως πιο λαμπερή επιδερμίδα και πιο νεανική όψη ενώ το μακιγιάζ σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
  • Απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα : τα νεκρά κύτταρα πρέπει να απομακρύνονται για να γίνεται σωστά η περιποίηση του προσώπου σας και να μπορεί η επιδερμίδα σας να αντανακλά το φως. Επιλέξτε ένα ειδικό προϊόν σε μορφή κρέμας ή τζελ για απολέπιση προσώπου, είτε από το φαρμακείο της γειτονιάς σας είτε από ένα μεγάλο κατάστημα με καλλυντικά, και εφαρμόστε το σε καθαρό νωπό πρόσωπο 2 φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης...