Μαλλιά, Ομορφιά

Προτάσεις για ξανθά μαλλιά από το κόκκινο χαλί

Προτάσεις_για_ξανθά_μαλλιά_από_το_κόκκινο_χαλί (1)

Κοντά, μακριά, ίσια, σπαστά ή σγουρά ξανθά μαλλιά…όλα σαγηνεύουν με τον ίδιο τρόπο! Τα καλύτερα χτενίσματα για ξανθά μαλλιά πάντα θα αντλούνται από το κόκκινο χαλί, όπου οι celebrities κάνουν τις πιο λαμπερές εμφανίσεις.

Τα ξανθά μαλλιά φέτος είναι must χρώμα για κάθε στυλ μαλλιών. Αν έχετε μακριά ίσια μαλλιά προτιμήστε τις αυστηρές χαμηλές αλογοουρές με χωρίστρα στη μέση όπως η Kate Bosworth αλλά και τις όμορφες πλεξούδες, γαλλικές, απλές ή ψαροκόκκαλο για τους πιο εντυπωσιακούς κότσους σας. Οι ψηλές αλογοουρές με όγκο στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας είναι επίσης μια άριστη επιλογή για όλο το 24ωρο, απλά διαμορφώστε με το ψαλίδι των μαλλιών σας μερικές χαλαρές μπούκλες στο τελείωμα της αλογοουράς σας όπως η Amanda Seyfried. Η Emma Stone προτιμήστε τις έντονες μπούκλες για να τονίσει τις μεγάλες αφέλειες της και αυτό σας προτείνουμε να κάνετε και εσείς αν έχετε το ίδιο μήκος μαλλιών. Διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες του Hollywood, όπως η η super star Beyonce, επέλεξαν μπούκλες και χωρίστρα στη μέση για τις επίσημες εμφανίσεις τους, ένα πολύ εύκολο χτένισμα που μπορείτε να αντιγράψετε και εσείς!

Προτάσεις_για_ξανθά_μαλλιά_από_το_κόκκινο_χαλί (2) Προτάσεις_για_ξανθά_μαλλιά_από_το_κόκκινο_χαλί (3) Προτάσεις_για_ξανθά_μαλλιά_από_το_κόκκινο_χαλί (5) Προτάσεις_για_ξανθά_μαλλιά_από_το_κόκκινο_χαλί (6) Προτάσεις_για_ξανθά_μαλλιά_από_το_κόκκινο_χαλί (7) Προτάσεις_για_ξανθά_μαλλιά_από_το_κόκκινο_χαλί (11)

Διαβάστε επίσης...