Μαλλιά, Ομορφιά

Ξανθά μαλλιά χωρίς να κιτρινίζουν: το μυστικό για να το πετύχεις

Είτε έχεις ξανθά μαλλιά είτε σκέφτεσαι να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή στο ξανθό που τόσο θέλεις εδώ και καιρό, ένας είναι ο βασικός σου αντίπαλος: οι κίτρινοι τόνοι. Το ξανθό χρώμα μαλλιών είναι πάντα η πρώτη επιλογή (ή σχεδόν η πρώτη, αν υπολογίσουμε τις ορκισμένες μελαχρινές) για γυναίκες κάθε ηλικίας. Πως γίνεται όμως να αποκτήσεις ξανθά μαλλιά χωρίς να κιτρινίζουν;

Ξανθά μαλλιά όχι κίτρινα

Είναι γνωστό πως τα ξανθά μαλλιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Όσο όμως και αν τα περιποιείσαι, τα ανεπιθύμητα κίτρινα ρεφλέ εμφανίζονται κάθε τόσο για να σου χαλάσουν το υπέροχο ξανθό χρώμα. Πως θα τα αντιμετωπίσεις; Μην βιαστείς να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου, αφού μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την καλύτερη και πιο οικονομική λύση!

Ξανθά μαλλιά χωρίς να κιτρινίζουν: το μυστικό για να το πετύχεις

Ξανθά μαλλιά χωρίς να κιτρινίζουν με silver shampoo

Τα silver shampoo νέας γενιάς είναι εδώ για να κάνουν την κιτρινίλα στο ξανθό παρελθόν! Τι είναι το silver σαμπουάν; Πρόκειται για ειδικό σαμπουάν κατάλληλο για ξανθά, βαμμένα ή με ανταύγειες αλλά και γκρίζα μαλλιά. Χάρη στην προηγμένη σύνθεση με αντιοξειδωτική δράση εξουδετερώνουν το αντιαισθητικό κιτρίνισμα στα ξανθά και γκρίζα μαλλιά. Προσφέρουν λάμψη και βελτιωμένη, καθαρή απόδοση ξανθού χρώματος σε κάθε τύπο μαλλιών τονίζοντας τη φυσική ασημένια λάμψη της τρίχας.

Πως χρησιμοποιούμε το silver σαμπουάν;

Η χρήση του είναι ίδια με κάθε άλλο απλό σαμπουάν. Οι μόνες διαφορές είναι ο χρόνος εφαρμογής και η συχνότητα χρήσης. Το silver σαμπουάν πρέπει να μείνει στα μαλλιά λιγότερα λεπτά κατά το λούσιμο. Άπλωσε το, λοιπόν, σε νωπά μαλλιά και κάνε απαλό μασάζ αφήνοντας το να δράσει για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάζεις με άφθονο χλιαρό νερό. Επίσης, συνιστάται η εβδομαδιαία χρήση και όχι η καθημερινή, δηλαδή μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή! Στο εμπόριο πλέον θα βρεις και άλλα silver προϊόντα μαλλιών, όπως silver conditioners και silver μάσκες μαλλιών, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς συνδυαστικά με το silver σαμπουάν σου.

Διαβάστε επίσης...