Μακιγιάζ, Ομορφιά

Όλα τα κόκκινα κραγιόν στη Collection Exclusive Pure Reds

Όλα_τα_κόκκινα_κραγιόν_στη_Collection_Exclusive_Pure_Reds (4)

Η Blake Lively, η Zoe Saldana, η Jane Fonda, η Laetitia Casta, η Julianne Moore, η Liya Kebede, η Freida Pinto, η Eva Longoria, η Natasha Poly και η Aishwarya Rai Bachchan πρωταγωνιστούν στη νέα L’Oreal Paris Collection Exclusive Pure Reds καμπάνια παρουσιάζοντας όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου κραγιόν που θα ήθελε να φορέσει κάθε γυναίκα.

Κάθε μια από τις πρέσβειρες ήταν ντυμένη στα λευκά με ένα τολμηρό διαφορετικό κόκκινο χρώμα χειλιών, κάθε μια στη δικιά της απόχρωση κραγιόν L’Oréal που φέρει το όνομα της. Οι υπέροχες κόκκινες αποχρώσεις κραγιόν L’Oreal Paris Collection Exclusive Pure Reds εμπνεύστηκαν από τους τόνους του δέρματος των διάσημων γυναικών αλλά και από το χρώμα των μαλλιών τους για να δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα. Η L’Oreal μέσα από αυτά τη συλλογή ελπίζει να μειώσει το φόβο της επιλογής ενός τόσο τολμηρού χρώματος χειλιών όπως το κόκκινο. Η επίσημη make-up artist της L’Oreal, Lynsey Alexander, δήλωσε χαρακτηριστικά “Το σωστό κόκκινο κραγιόν για εσάς θα πρέπει να σας δίνει την αίσθηση της εξουσίας, μεγάλη αυτοπεποίθηση και σέξι διάθεση. Υπάρχει σίγουρα ένα τέλειο κόκκινο για όλες σας και αν εφαρμόσετε”. Στην πολυτελή μαύρη συσκευασία αναγράφεται με χρυσά γράμματα το μικρό όνομα κάθε πρέσβειρας, βάση της οποίας σχεδιάστηκε κάθε χρώμα.

Όλα_τα_κόκκινα_κραγιόν_στη_Collection_Exclusive_Pure_Reds (1) Όλα_τα_κόκκινα_κραγιόν_στη_Collection_Exclusive_Pure_Reds (2) Όλα_τα_κόκκινα_κραγιόν_στη_Collection_Exclusive_Pure_Reds (5) Όλα_τα_κόκκινα_κραγιόν_στη_Collection_Exclusive_Pure_Reds (6)

Διαβάστε επίσης...