Μακιγιάζ, Ομορφιά

Νέο Morello Korres κραγιόν σε ποθητά χρώματα

Νέο_Morello_Korres_κραγιόν_σε_ποθητά_χρώματα (2)

Η νέα προσθήκη στη συλλογή μακιγιάζ Korres είναι το Morello Korres κραγιόν με την καινοτόμα κρεμώδη υφή που δεν ξηραίνει τα χείλη και προσφέρει πιο πλούσιο, βαθύ, σταθερό χρώμα σε ένα μόνο πέρασμα.

Νέο_Morello_Korres_κραγιόν_σε_ποθητά_χρώματα (1) Νέο_Morello_Korres_κραγιόν_σε_ποθητά_χρώματα (3) Νέο_Morello_Korres_κραγιόν_σε_ποθητά_χρώματα (4)

Το Morello Korres κραγιόν είναι η εξέλιξη του κλασικού Guava κραγιόν με υφή νέας τεχνολογίας που χαρίζει έντονο, γεμάτο χρώμα μεγάλης διάρκειας. Ένα φυσικό σύστημα μικροχρωστικών και ελαίων εγγυάται τη μέγιστη χρωματική απόδοση σε ένα μόνο πέρασμα. Απόλυτα συμβατή με τη φυσιολογία των χειλιών, η νέα τεχνολογία απελευθερώνει μία λεπτή στρώση γεμάτου και μεγάλης διάρκειας χρώματος. Το έλαιο από βύσσινο, με ενυδατικές ιδιότητες, φροντίζει τα χείλη αφήνοντας τα απαλά και δίνει σταθερό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Κάντε και εσείς δικό σας το Morello Korres κραγιόν, επιλέγοντας την ιδανική απόχρωση για τα χείλη σας ανάμεσα στις 10 διαθέσιμες ποθητές αποχρώσεις, από το αγαπημένο nude έως τη σκούρα μοβ-μπορντό μοδάτη απόχρωση!

Διαβάστε επίσης...