Μαλλιά, Ομορφιά

Koleston Color Concealer επαναστατική κρέμα μαλλιών με χρώμα

Koleston Color Concealer επαναστατική κρέμα μαλλιών με χρώμα

Η Koleston Color Concealer φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών καθώς είναι η πρώτη κρέμα μαλλιών με χρώμα! Αναλογιστείτε την έκπληξη που νιώθει κάθε γυναίκα όταν ανακαλύπτει την πρώτη λευκή τρίχα. Με την εμφάνιση της ξεκινούν και τα αναπάντητα ερωτήματα όπως: Πώς θα την κρύψω; Πρέπει να την απομακρύνω, αλλά αν το κάνω θα πολλαπλασιαστεί; Να χρησιμοποιήσω βαφή μαλλιών ή θα προκαλέσει φθορά στα μαλλιά μου; Η νέα κρέμα μαλλιών με χρώμα Koleston Color Concealer, δίνει τέλος στις ανησυχίες κάθε γυναίκας.

Η Koleston δημιούργησε το νέο, πρωτοποριακό προϊόν Color Concealer που παρέχει το πρώτο βήμα στο βάψιμο των μαλλιών χωρίς βαφή, εναποθέτοντας ελαφρά χρωστικές στην επιφάνεια της τρίχας, χωρίς όμως να την φθείρει. Η μοναδική τεχνολογία του επιτυγχάνει τη σταδιακή κάλυψη των λευκών τριχών και αποτελεί το αγαπημένο προϊόν της καθημερινής φροντίδας των γυναικών. Χάρη στα έλαια Argan, καρύδας και macadamia που περιέχει, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει τις λευκές τρίχες, δημιουργώντας εφέ ανταύγειας μέσα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Το αποτέλεσμα; Απαλά και λαμπερά μαλλιά με νεανική όψη!

Η Koleston Color Concealer κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις προσφέροντας κάλυψη των λευκών τριχών αλλά και εντατική περιποίηση για κάθε χρώμα μαλλιών:

  • Color Concealer Καστανό για καστανές και κοκκινομάλλες
  • Color Concealer Καραμέλα για καστανές και ξανθές
  • Color Concealer Σοκολάτα για καστανές
  • Color Concealer Κερασί για καστανές και κοκκινομάλλες

Το νέο προϊόν μαλλιών της Koleston διατίθεται στα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα. (Π.Λ.Τ.€ 9.99).

Διαβάστε επίσης...