Διαγωνισμοί, Ομορφιά

Νέο giveaway με το καλύτερο κόκκινο κραγιόν mac

Νέο_giveaway_με_το_καλύτερο_κόκκινο_κραγιόν_mac (4)

Τα κόκκινα χείλη είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ χειλιών και αυτή τη φορά θέλουμε να σας δωρίσουμε το καλύτερο κόκκινο κραγιόν mac, το οποίο δεν είναι άλλο από το Ruby Woo! Αυτό το κόκκινο κραγιόν είναι τολμηρό, αισθησιακό, τέλειο για όλες σας τις εμφανίσεις! Το Ruby Woo της mac είναι η κόκκινη απόχρωση που λατρεύουν τόσες και τόσες γυναίκες και προτιμούν πάρα πολλές celebrities όταν περπατούν στο κόκκινο χαλί…και όχι τυχαία!

Νέο_giveaway_με_το_καλύτερο_κόκκινο_κραγιόν_mac (3)

Το Ruby Woo είναι το best seller κόκκινο κραγιόν mac όλων των εποχών! Πρόκειται για ένα ματ κατακόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους, το οποίο ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και κάνει τα δόντια σας να μοιάζουν πιο λευκά. Η απόδοση χρώματος είναι εξαιρετική και το αποτέλεσμα είναι πλούσιο πάνω στα χείλη. Χάρη στη βελούδινη υφή του απλώνεται εύκολα, δεν ξηραίνει τα χείλη και μένει σταθερό για πάρα πολλές ώρες. Το Ruby Woo της mac μπορεί να φορεθεί με άνεση όλο το χρόνο, καθώς συνδυάζεται ιδανικά με οποιοδήποτε καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο μακιγιάζ. Είναι ένα διαχρονικό, σέξι και πολύ όμορφο κόκκινο για κάθε εποχή!

Νέο_giveaway_με_το_καλύτερο_κόκκινο_κραγιόν_mac (2)

Αν θέλετε και εσείς να διεκδικήσετε το Ruby Woo κόκκινο κραγιόν mac, δηλώστε συμμετοχή στο giveaway! Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook μέχρι τις 13 Ιουνίου και μπορεί να είστε εσείς η τυχερή που θα το προσθέσει στο νεσεσέρ της!

Διαβάστε επίσης...