Διαγωνισμοί

Νέο giveaway με δώρο just for you by Eleni Tsap κοσμήματα

giveaway-fashionfull

Τα κοσμήματα δίνουν περισσότερο στυλ και αναδεικνύουν την ταυτότητα των εμφανίσεων μας, ειδικά όταν αυτά έχουν την υπογραφή just for you by Eleni Tsap! Σε αυτό το giveaway μπορείτε να κερδίσετε 3 φανταστικά just for you by Eleni Tsap κοσμήματα!

Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό φετίχ με τα κοσμήματα, άλλες προτιμούν τα δαχτυλίδια, άλλες τα κολιέ και άλλες τα βραχιόλια. Γι αυτό και εμείς διαλέξαμε ένα από κάθε είδος από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή κοσμημάτων της ταλαντούχας Ελένης για να σας χαρίσουμε!

Νέο_giveaway_με_δώρο_just_for_you_by_Eleni_Tsap_κοσμήματα (1)

Το κολιέ love

Δώστε μια πιο stylish πνοή στην εμφάνιση σας, δηλώνοντας το πιο σημαντικό πράγμα πάνω στον πλανήτη… την αγάπη! Τα κολιέ με λέξεις είναι μια υπέροχη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Το κολιέ “love” just for you by Eleni Tsap κοσμεί υπέροχα το λαιμό σας και δεν θα χρειαστείτε τίποτε άλλο για να το συμπληρώσετε.

Νέο_giveaway_με_δώρο_just_for_you_by_Eleni_Tsap_κοσμήματα (3)

Το βραχιολάκι με την άγκυρα και το μπλε ματάκι

Αυτό το βραχιολάκι με τη χρυσή άγκυρα και το μπλε ματάκι θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας κόσμημα φέτος το καλοκαίρι! Αντιπροσωπεύει απόλυτα το summer mood και σας κάνει να επιθυμείτε δροσερές βουτιές στη θάλασσα, ακόμα και αν βρίσκεστε στο γραφείο. Το μπλε ματάκι προστατεύει από την κακή ενέργεια. Δεν θα το βγάζετε με τίποτα από τον καρπό σας!

Νέο_giveaway_με_δώρο_just_for_you_by_Eleni_Tsap_κοσμήματα (2)

Το δαχτυλίδι αστέρι

Λατρεύουμε τα λεπτά minimal δαχτυλίδια με χαριτωμένα σύμβολα που μπορούμε να φοράμε καθημερινά! Το just for you by Eleni Tsap δαχτυλίδι αστέρι είναι το πιο απλό και κομψό κόσμημα που δεν θα αποχωρίζεστε. Συνδυάζεται εύκολα με άλλα λεπτά δαχτυλιδάκια για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό mix-and-match στυλ. Μπορεί, όμως, να φορεθεί και μόνο του σε κάθε διακριτικό look! Έχει αυξομείωση μεγέθους για να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε δάχτυλο.

Μπορεί να είστε εσείς μια από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν ένα από τα παραπάνω κοσμήματα. Δηλώστε συμμετοχή στο giveaway μας! Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook μέχρι τις 27 Ιουνίου και ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στους όρους συμμετοχής. Αναβαθμίστε τα καλοκαιρινά σας outfits με τα πιο stylish κοσμήματα!

Διαβάστε επίσης...