Ομορφιά, Περιποίηση

Μειώστε γραμμές και ρυτίδες με την Jurlique κρέμα ματιών

Μειώστε_γραμμές_και_ρυτίδες_με_την_Jurlique_κρέμα_ματιών

Η νέα Purely Age-Defying Firming Jurlique κρέμα ματιών είναι η καλύτερη επιλογή για να μειώσετε την εμφάνιση των γραμμών, των ρυτίδων, των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών σας και προσφέρει ορατά πιο νεανική εμφάνιση!

Το πολύ λεπτό, εύθραυστο και ευάλωτο από τη φύση του δέρμα γύρω από τα μάτια είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου κάθε γυναίκας. Επίσης πρόκειται για την περιοχή όπου πρωτοεμφανίζονται τα σημάδια της γήρανσης. Η νέα Jurlique κρέμα ματιών είναι εμπλουτισμένη με το αποκλειστικό σύμπλεγμα Ultra-Smooth Complex, το οποίο είναι ένα ισχυρό μείγμα φυσικών αντιγηραντικών συστατικών όπως καρπός Baobab, πράσινος καφές και Silica, ώστε να μειώνει την εμφάνιση των γραμμών, των ρυτίδων, των οιδημάτων, των μαύρων κύκλων και της θαμπής όψης στην περιοχή των ματιών. Αυτή η κρέμα ματιών ανήκει στη σειρά Purely Age Defying με φυτικά και θαλάσσια εκχυλίσματα που είναι η αγαπημένη των γυναικών παγκοσμίως για την καταπολέμηση των ορατών σημαδιών της γήρανσης. Κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της Purely Age-Defying Firming Eye Cream καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 54 γυναίκες ηλικίας 35 – 50 ετών που χρησιμοποίησαν το προϊόν καθημερινά για 28 ημέρες, ένα εντυπωσιακό 92% δήλωσε ότι η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια φαίνεται περισσότερο ανορθωμένη.

Χαρίστε την Jurlique κρέμα ματιών στον εαυτό σας, ως το πολυτιμότερο δώρο νεότητας και πείτε αντίο στις ρυτίδες των ματιών! Θα τη βρείτε online στο jurlique.gr. Επίσης, διανέμεται μαζί με όλα τα προϊόντα της σειράς Purely Age Defying της Jurlique σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

Διαβάστε επίσης...