Ομορφιά, Περιποίηση

Η Charlize Theron παρουσιάζει το ανανεωμένο J’adore άρωμα

Η_Charlize_Theron_παρουσιάζει_το_ανανεωμένο_J’adore_άρωμα (1)

Η Charlize Theron είναι για ακόμα μια φορά η μούσα και το κεντρικό πρόσωπο στη νέα εικονική καμπάνια για το ολοκαίνουργιο Dior J’adore άρωμα για το 2015, με την ονομασία J’adore Touche de Parfum. Ντυμένη με ένα glam, υπέροχο φόρεμα υψηλής ραπτικής δια χειρός Raf Simons, η Charlize Theron δίνει μια θαυμάσια διάσταση στη μαγεία του νέου γυναικείου αρώματος και μας κάνει να θέλουμε να το ονομάσουμε το νέο μας αγαπημένο άρωμα.

Η_Charlize_Theron_παρουσιάζει_το_ανανεωμένο_J’adore_άρωμα (3)

Το J’adore άρωμα Touche de Parfum του πολυτελούς γαλλικού οίκου, το οποίο δημιουργήθηκε από την αρωματοποιό François Demachy, αντιπροσωπεύει την αυθεντικότητα, τη διαχρονικότητα, την ομορφιά, την αίγλη, τη θηλυκότητα και την κορυφαία φινέτσα.

Κρατώντας πολλά από τα στοιχεία που είχε η αρχική version του J’adore Dior γυναικείου αρώματος, η ανανεωμένη του έκδοση έρχεται να μας θυμίσει πόσο πολύ αγαπάμε αυτό το πολυτελές και άκρως σαγηνευτικό άρωμα! To νέο J’adore άρωμα έχει νέα συστατικά, όπως το γιασεμί σαμπάκ, το τριαντάφυλλο Δαμασκού, το σανδαλόξυλο, την ίριδα και τον ιβίσκο τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει από τη πρώτη έκδοση του διάσημου γυναικείου αρώματος του μεγάλου γαλλικού οίκου.

Διαβάστε επίσης...