Μαλλιά, Ομορφιά

Κάντε το ίσιωμα μαλλιών ολιγόλεπτο παιχνιδάκι

Κάντε_το_ίσιωμα_μαλλιών_ολιγόλεπτο_παιχνιδάκι (2)Το ίσιωμα μαλλιών για τις περισσότερες γυναίκες με μακριά πυκνά σγουρά μαλλιά αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο αφού χρειάζεται να σπαταλήσουν χρόνο και υπομονή για να καταφέρουν να αποκτήσουν το ποθητό λείο αποτέλεσμα. Το ίσιωμα μαλλιών μπορεί, όμως, να γίνει παιχνιδάκι και να διαρκεί ελάχιστα λεπτά αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Αν δεν έχετε σίδερο ισιώματος και προτιμάτε να ισιώνετε τα μαλλιά σας με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι σας, σας προτείνουμε να μη χρησιμοποιείτε μόνο μια στρογγυλή βούρτσα αλλά 2 βούρτσες σε διαφορετικά μεγέθη για καλύτερο αποτέλεσμα στις πιο μικρές ή κοντές σε μήκος τούφες μαλλιών.
  • Πολύ σημαντικό ρόλο στο ίσιωμα μαλλιών παίζει το πιστολάκι που χρησιμοποιείτε! Αν δεν έχει αρκετή ένταση ο αέρας ή αν το στόμιο δεν κατευθύνει το θερμό αέρα στο σημείο που πρέπει το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Επενδύστε σε ένα καλό πιστολάκι μαλλιών που θα σας δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα πολύ εύκολα.
  • Αν έχετε σίδερο μαλλιών, ποτέ μην το ρυθμίζετε στην υψηλότερη θερμοκρασία γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να καταστρέψετε τα μαλλιά σας.
  • Φροντίστε να κινείτε αργά το σίδερο ισιώματος κατά μήκος της τούφας, με φορά από τη ρίζα πως τις άκρες και όχι ανάποδα ή με πλάγια φορά.
  • Μην έχετε όλα τα μαλλιά σας κάτω καθώς τα ισιώνετε. Μαζέψτε με ένα κλαμεράκι τα υπόλοιπα μαλλιά και εστιάστε στις τούφες που θέλετε να ισιώσετε πρώτες, ώστε να μην μπερδεύονται τα μαλλιά σας μεταξύ τους. 
  • Ξεκινώντας το ίσιωμα μαλλιών, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας ένα ειδικό σέρουμ για ίσιωμα το οποίο θα προστατεύσει την τρίχα από τη θερμότητα και θα μειώσει τη φθορά. Βάλτε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και εφαρμόστε την στα μαλλιά σας αποφεύγοντας τις ρίζες. Προσοχή, μην το παρακάνετε με την ποσότητα του σέρουμ ή του λαδιού μαλλιών καθώς τα μαλλιά σας θα λαδώσουν γρηγορότερα.

Διαβάστε επίσης...