Διαγωνισμοί

Super giveaway με δώρο handmade κοσμήματα

Super_giveaway_με_δώρο_handmade_κοσμήματα (1)

Μπορεί ο Φεβρουάριος να ήταν ο μήνας του έρωτα αλλά εμείς πιστεύουμε πως η αγάπη πρέπει να είναι το βασικό συστατικό κάθε μήνα για να χαμογελάτε, γι αυτό και σε αυτό το fashionfull giveaway επιλέξαμε 2 φοβερά handmade κοσμήματα με θέμα την αγάπη!

Super_giveaway_με_δώρο_handmade_κοσμήματα-(5)

Λατρεύουμε τα διακριτικά χρυσά βραχιόλια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και χαρίζουν στον καρπό κάθε γυναίκας μια όμορφη λάμψη, γι αυτό και το βραχιόλι love είναι το πρώτο μας δωράκι γι αυτό το μήνα! Chic, minimal και απλά υπέροχο! Φορέστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα βραχιόλια στο χέρι σας και έχετε πάντα πάνω σας ένα μικρό σύμβολο αγάπης.

Super_giveaway_με_δώρο_handmade_κοσμήματα (3)

Το δεύτερο δώρο από τα handmade κοσμήματα του giveaway είναι ένα ζευγάρι από φανταστικά σκουλαρίκια με υγρό γυαλί και αλπακά! Η εικόνα με τα ποδηλατάκια και τις καρδούλες μας έκανε απλά να τα ερωτευθούμε! Κατάλληλα για να δώσουν σε κάθε μονότονη εμφάνιση μια πολύ ενδιαφέρουσα και χαριτωμένη νότα, αυτά τα σκουλαρίκια θα γίνουν το αγαπημένο σας αξεσουάρ αυτή την άνοιξη! Οι υπέροχοι φιόγκοι προσθέτουν μια girly αίσθηση στο look σας και σας φτιάχνουν τη μέρα!

Πάρτε μέρος και εσείς σε αυτό το GIVEAWAY για να κάνετε δικό σας το βραχιόλι love ή τα σκουλαρίκια! Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook μέχρι τις 30 Μαρτίου και μπορεί να είστε εσείς μια από τις 2 τυχερές που θα κερδίσουν ένα από τα 2 υπέροχα handmade κοσμήματα! Υποδεχθείτε την άνοιξη με ανανεωμένο στυλ και ένα νέο κοσμηματάκι, δώρο από εμάς!

Διαβάστε επίσης...