Μαλλιά, Ομορφιά

Ψηλά hairstyles για καθημερινά looks

Ψηλά_hairstyles_για_καθημερινά_looks (1)

Γαλλική πλεξούδα κότσος
Η γαλλική πλεξούδα κότσος μπορεί να φαίνεται ένα από τα περίπλοκα hairstyles για να το κάνετε μόνη σας αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι ! Ξεκινήστε κάνοντας μια χαλαρή γαλλική πλεξούδα κάτω στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, αλλά αντί να την πλέξετε ολόκληρη σταματήστε κάπου στο σβέρκο του λαιμού σας και δημιουργήστε ένα σινιόν.

Διπλός κότσος
Αντί να δημιουργήσετε έναν απλό ενιαίο κότσο, δημιουργήστε δύο, τον έναν πάνω από τον άλλο. Διαχωρίστε τα μαλλιά σε δύο ίσια τμήματα, και πιάστε πρώτα το πάνω μέρος σε ένα χαλαρό κότσο με στρίψιμο των μαλλιών σας γύρω το πιάσιμο τους. Κάντε το ίδιο και στο κάτω τμήμα και θα έχετε ένα πρωτότυπο και πολύ κομψό χτένισμα στη στιγμή.

Ψηλά_hairstyles_για_καθημερινά_looks (25)

Ατημέλητο σινιόν
Αντί να προσπαθείτε με τις ώρες να φτιάξετε αυστηρά και πολύ σφιχτά ψηλά hairstyles που δεν πετάει τρίχα, προτιμήστε ένα χαλαρό μεσαίου ύψους σινιόν που μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα ακόμα και χωρίς καθρέφτη.

Ο κότσος της μπαλαρίνας
Ένα από τα πιο κομψά και θηλυκά ψηλά hairstyles είναι ο κότσος της μπαλαρίνας. Επιλέξτε τον για μια όμορφη και πολύ chic εμφάνιση, πρωί και βράδυ. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια σφιχτή αλογοουρά και στρίψτε την γύρω γύρω. Στερεώστε την με μερικά τσιμπιδάκια και είστε έτοιμη!

Διαβάστε επίσης...