Μαλλιά, Ομορφιά

Οι 5 πιο hot celebrities hairstyle αλλαγές του μήνα

Οι_5_πιο_hot_celebrities_hairstyle_αλλαγές_του_μήνα (2)

Vanessa Hudgens

Η νεαρή ηθοποιός αποφάσισε να προσθέσει λίγη παραπάνω τρέλα και πρωτοτυπία στο νέο της hairstyle που σίγουρα έχει κάτι από το Coachella φεστιβάλ που παρακολούθησε μαζί με την παρέα της! Το φλογερό κόκκινο ombre της είναι τάση για φέτος και της πάει πολύ!

Οι_5_πιο_hot_celebrities_hairstyle_αλλαγές_του_μήνα (6)

Dakota Johnson

Για το ρόλο της στη διάσημη ταινία “Fifty Shades of Grey” η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της καστανά για πρώτη φορά. Μετά την ταινία έγινε πάλι ξανθιά αλλά αυτό το μήνα επέλεξε για ακόμα μια φορά το καστανό. Νομίζουμε πως την προτιμούμε καστανή, γιατί τονίζονται πιο έντονα τα μεγάλα γαλάζια μάτια της!

Οι_5_πιο_hot_celebrities_hairstyle_αλλαγές_του_μήνα (1)

Shailene Woodley

Η Shailene δεν δίστασε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα αρκετά κοντό hairstyle γι αυτό το μήνα και προσέθεσε πολλές ξανθές ανταύγειες και σκούρυνε τις ρίζες των μαλλιών της σε μια πιο σοκολά απόχρωση. Το πανέμορφο πρόσωπο της είναι ιδανικό για κοντά κουρέματα και της πάει εξίσου καλά το νέο της χρώμα!

Οι_5_πιο_hot_celebrities_hairstyle_αλλαγές_του_μήνα (5)

Beyoncé

Μετά το bob hairstyle της, μάκρυνε και πάλι τα μαλλιά της και αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με κοντές (και όχι τόσο ίσιες) αφέλειες! Άλλο ένα trend που ξεκινά από την Queen B; Νομίζουμε πως την προτιμούμε με το παλιό της κούρεμα γιατί ήταν πιο σέξι και κομψή!

Διαβάστε επίσης...