Μαλλιά, Ομορφιά

5 γρήγορα χτενίσματα για μεσαία και μακριά μαλλιά

Αν ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο, στα 20 λεπτά που ξυπνάμε πριν τη δουλειά, θα τρώγαμε ένα υγιεινό πρωινό, θα συνδυάζαμε τέλεια τα ρούχα και θα προλαβαίναμε να φτιάξουμε όμορφα τα μαλλιά μας. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, αυτό το ιδανικό σενάριο συμβαίνει σπάνια γι αυτό μερικές ιδέες για γρήγορα χτενίσματα είναι απαραίτητες!

Η εύκολη πλεξούδα

Το πρώτο και πιο εύκολο από τα 5 αγαπημένα μας γρήγορα χτενίσματα, είναι η πλεξούδα στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών. Είτε έχετε μαλλιά πάνω από τους ώμους είτε πολύ μακριά μαλλιά, αυτό το χτένισμα φαίνεται πάντα υπέροχο και χαριτωμένο! Κάντε χωρίστρα στο πλάι και πάρτε μια τούφα από το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας. Δημιουργήστε μια απλή πλεξούδα και στερεώστε την με μερικά τσιμπιδάκια. Έτοιμες!

5 γρήγορα χτενίσματα για μεσαία και μακριά μαλλιά

4 τσιμπιδάκια αρκούν

Δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο για να φύγετε από το σπίτι με ένα αξιοζήλευτο χτένισμα. Τα γρήγορα χτενίσματα με υπέροχο αποτέλεσμα έχουν ένα βασικό συστατικό, τη φαντασία! Πάρτε, λοιπόν, 4 τσιμπιδάκια και δημιουργήστε μια δίεση (#) πιάνοντας μια τούφα στο πλάι. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χτένισμα, το οποίο δεν απαιτεί σχεδόν καμία προσπάθεια.

Μισά μαλλιά πιασμένα με ιδιαίτερο αξεσουάρ

Εκείνες τις ημέρες που πρέπει να λουστείτε αλλά δεν έχετε χρόνο (και εδώ που τα λέμε δεν είναι τόσο λαδωμένα τα μαλλιά σας), τα μισά πάνω μισά κάτω χτενίσματα είναι σωτήρια! Το twist, όμως, για να κάνετε τη διαφορά και να φανεί το χτένισμα σας πιο προσεγμένο είναι ένα: το σωστό αξεσουάρ μαλλιών. Αφήστε στην άκρη το κλασικό λαστιχάκι και προτιμήστε ένα κοκαλάκι με κομψό σχέδιο.

Χαμηλή κοτσίδα με κορδέλα

Οι ψηλές αλογοουρές ενέχουν πολύ ρίσκο… Θα δώσετε το σωστό όγκο; Θα την κάνετε όσο ψηλή πρέπει; Πολλά ερωτήματα μετά το πρωινό ξύπνημα! Η χαμηλή αλογοουρά είναι διαχρονική, chic και κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο σας. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για χτένισμα στη δουλειά και προσθέτοντας απλά μια κορδέλα, μπορείτε να της δώσετε ρομαντική διάσταση!

Ατημέλητο σινιόν

Ένα από τα γρήγορα χτενίσματα που οι γυναίκες με μακριά μαλλιά τείνουν να προτιμούν είναι το χαλαρό σινιόν! Το ατημέλητο σινιόν δεν έχει κανόνες, καθώς το αποτέλεσμα είναι χαλαρό και boho. Για να κάνετε το χαμηλό πιάσιμο σας να μοιάζει περισσότερο με σινιόν, πιάστε τα μαλλιά με φορά προς τα μέσα και όχι προς τα έξω. Voilà!

Διαβάστε επίσης...