Μακιγιάζ, Ομορφιά

Οι καλύτερες ιδέες για εύκολο γιορτινό μακιγιάζ

Οι_καλύτερες_ιδέες_για_εύκολο_γιορτινό_μακιγιάζ (1)

Φέτος με το γιορτινό μακιγιάζ σας κλέψτε όλα τα βλέμματα! Τονίστε την λάμψη των όμορφων χαρακτηριστικών του προσώπου σας με τη βοήθεια του σωστού χριστουγεννιάτικου μακιγιάζ! Λοιπόν, τι θα προτιμήσετε φέτος; Τα μάτια ή τα χείλη ως το βασικό πρωταγωνιστή του μακιγιάζ σας;

Οι_καλύτερες_ιδέες_για_εύκολο_γιορτινό_μακιγιάζ (4)

To γιορτινό μακιγιάζ χειλιών είναι συνώνυμο του κόκκινου κραγιόν! Πριν βάψετε τα χείλη σας με το νέο φλογερό κόκκινο κραγιόν σας, μην ξεχνάτε να τα ενυδατώσετε πρώτα και στη συνέχεια να σχεδιάσετε προσεκτικά το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι στην αντίστοιχη απόχρωση. Σχηματίζοντας αυστηρά όρια με βάση το σχήμα των χειλιών σας, θα βάψετε ευκολότερα και καλύτερα τα χείλη σας, αλλά και κυρίως θα είναι πιο γρήγορο να διορθώσετε τυχόν ατέλειες που θα προκύψουν. Με μια μπατονέτα και λίγο υγρό makeup, σβήστε το χρώμα που ξέφυγε από τα χείλη σας και διαμορφώστε το σχήμα των χειλιών σας με τον καλύτερο τρόπο! Για να δώσετε περισσότερη διάρκεια στα ζουμερά κόκκινα χείλη σας, περάστε μια στρώση από κόκκινο lipgloss και είστε έτοιμες!

Οι_καλύτερες_ιδέες_για_εύκολο_γιορτινό_μακιγιάζ (3)

Το γιορτινό μακιγιάζ ματιών, αν το βλέμμα σας είναι αυτό που θέλετε να τονίσετε περισσότερο, πρέπει να είναι έντονο και σαγηνευτικό! Αυτά τα Χριστούγεννα ξεφύγετε από το κλασικό μαύρο smokey eye σε γκρι και μαύρους χρωματισμούς και επιλέξτε ένα glittery παιχνιδιάρικο smokey σε διαφορετικές αποχρώσεις στην παλέτα του μπλε και του μοβ. Για να πετύχετε αυτό το μακιγιάζ, επιλέξτε υγρές σκιές ματιών με εξαιρετικά λεπτή και μεγάλης διάρκειας σύνθεση για να απλώνονται τέλεια στο κινητό βλέφαρο. Ενισχύστε την ένταση του χρώματος κάθε σκιάς απλώνοντας τις απαραίτητες στρώσεις με το ειδικό πινέλο και τονίστε τις μαργαριταρένιες λάμψεις που χαρίζουν στο βλέμμα σας.

Διαβάστε επίσης...