Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

Μοντέρνα geox μποτάκια 2015 που αναπνέουν

Μοντέρνα_geox_μποτάκια_2015_που_αναπνέουν (2)

Τα geox μποτάκια της φετινής γυναικείας συλλογής ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα μποτάκια της αγοράς λόγω της διάτρητης σόλας τους, η οποία επιτρέπει στα πόδια να αναπνέουν. Συνδυάστε λοιπόν την άνεση με τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας στα πιο μοντέρνα γυναικεία μποτάκια του φετινού χειμώνα!

Η εταιρεία geox έγινε γνωστή λανσάροντας την πατέντα του υποδήματος για άντρες και γυναίκες που αναπνέει, κατακτώντας την δεύτερη θέση παγκοσμίως στο χώρο της υπόδησης και πρώτη θέση στην Ιταλική αγορά. Όλα τα γυναικεία παπούτσια geox της συλλογής 2015 θα τα βρείτε στα 7 καταστήματα της εταιρείας σε Ν.Ιωνία, Πειραιά, Κηφισιά, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Αθήνα και Ν.Σμύρνη αλλά και online στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα www.incontri.gr.

Μοντέρνα_geox_μποτάκια_2015_που_αναπνέουν (1) Μοντέρνα_geox_μποτάκια_2015_που_αναπνέουν (3) Μοντέρνα_geox_μποτάκια_2015_που_αναπνέουν (4) Μοντέρνα_geox_μποτάκια_2015_που_αναπνέουν (5) Μοντέρνα_geox_μποτάκια_2015_που_αναπνέουν (6)Μοντέρνα_geox_μποτάκια_2015_που_αναπνέουν (2)

Διαβάστε επίσης...