Μαλλιά, Ομορφιά

γαλλική πλεξούδα: η κλασική αξία στα ρομαντικά χτενίσματα

γαλλική πλεξούδα: η κλασική αξία στα ρομαντικά χτενίσματα

Η γαλλική πλεξούδα έχει εδώ και καιρό εδραιωθεί ως ένα από τα all time classic αγαπημένα χτενίσματα! Οι πλεξούδες είναι για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο και εμείς ξεχωρίζουμε τη γαλλική πλεξούδα καθώς συνδυάζει ιδανικά το νεανικό στυλ με τη ρομαντική διάθεση.

Αν απαριθμήσουμε όλες τις εκδοχές της γαλλικής πλεξούδας θα χρειαστούμε πολύ χρόνο, γι αυτό και σήμερα ξεχωρίσαμε τις καλύτερες:

Κλασική γαλλική πλεξούδα

Η κλασσική γαλλική πλεξούδα είναι ένα από τα καλύτερα διαχρονικά χτενίσματα! Όσο και αν εξελιχθεί, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η κλασική γαλλική ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε στυλ. Ξεκινήστε την από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού, μέχρι το τελείωμα των μαλλιών σας!

γαλλική πλεξούδα: η κλασική αξία στα ρομαντικά χτενίσματα

Γαλλική πλεξούδα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σαν στεφάνι

Ρομαντικό και tres chic, δεν είναι τυχαίο που αυτό το χτένισμα προτιμάτε για επίσημες περιστάσεις! Η γαλλική πλεξούδα στεφάνι αγκαλιάζει το κεφάλι και τονίζει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ μαλλιών ώστε να δώσετε σε αυτό το χτένισμα ακόμη πιο ρομαντικό ύφος.

γαλλική πλεξούδα: η κλασική αξία στα ρομαντικά χτενίσματα

Γαλλική πλεξούδα στο πλάι

Ένα γρήγορο χτένισμα που όλες μας έχουμε προσπαθήσει, η πλαϊνή γαλλική πλεξούδα συγκαταλέγεται στα αγαπημένα καθημερινά χτενίσματα με πλεξούδες! Ταιριάζει τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά, με φράντζα ή αφέλειες. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι πως είναι ωραίο να είναι ατημέλητη, συνεπώς δεν απαιτεί τρομερή δεξιοτεχνία!

Πολλές γαλλικές πλεξούδες μαζί

Αν αναζητάτε ένα ξεχωριστό χτένισμα, εμείς σας προτείνουμε να προσθέσετε όχι μια αλλά πολλές γαλλικές πλεξούδες στα μαλλιά. Τα χαμηλά πιασίματα με πολλές γαλλικές είναι μια διαφορετική πρόταση για όσες από εσάς έχετε βαρεθεί τα χαμηλά σινιόν.

γαλλική πλεξούδα: η κλασική αξία στα ρομαντικά χτενίσματα

Διπλή γαλλική πλεξούδα

Η απόλυτη τάση μαλλιών της φετινής χρονιάς είναι σίγουρα η διπλή γαλλική πλεξούδα! Οι celebrities αγαπούν τις δύο γαλλικές πλεξούδες καθώς χαρίζουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα χτένισμα χαμαιλέοντα, αφού μπορεί να ταιριάξει με κάθε απλή εμφάνιση αλλά και να ολοκληρώσει κάθε glam look!

Διαβάστε επίσης...