Μαλλιά, Ομορφιά

4+1 κινήσεις ματ στη φροντίδα μαλλιών με μπούκλες

4+1_κινήσεις_ματ_στη_φροντίδα_μαλλιών_με_μπούκλες

  • Το σωστό σαμπουάν είναι το παν στη φροντίδα μαλλιών με μπούκλες! Χρειάζεστε ένα σαμπουάν με ισχυρούς μαλακτικούς παράγοντες, που θα ενυδατώνει σε βάθος και θα προετοιμάζει τα μαλλιά σας για υπέροχες μπούκλες χωρίς φριζάρισμα.
  • Τα leave-in προϊόντα είναι ιδανικά για σγουρά μαλλιά καθώς χαρίζουν extra ελαστικότητα στις μπούκλες σας! Προτιμήστε ένα leave-in conditioner για να θωρακίσετε την υγρασία στην τρίχα και να μειώσετε το φριζάρισμα. Έτσι, οι μπούκλες γίνονται πιο ελαστικές, πιο απαλές και αποκτούν πιο όμορφη κίνηση.
  • Οι μάσκες με βάση το ελαιόλαδο ή το argan oil είναι πολύ ευεργετικές στη φροντίδα μαλλιών με μπούκλες. Θρέφουν τα μαλλιά σε βάθος και μειώνουν την εμφάνιση ψαλίδας. Αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά και αφυδατωμένη τρίχα, κάντε μια ενυδατική μάσκα 2 φορές την εβδομάδα.
  • Αποφύγετε όσο μπορείτε τη χρήση αφρών στη ρουτίνα φροντίδας μαλλιών που περιέχουν αλκοόλ στα συστατικά τους. Οι αφροί αυτοί αφυδατώνουν την τρίχα και δεν προσφέρουν τον απαραίτητο όγκο στις μπούκλες σας.
  • Οι ιδανικοί τρόποι για να στεγνώνετε τα σγουρά μαλλιά είναι με τη φυσούνα του σεσουάρ ή φυσικά. Στεγνώστε τα μαλλιά σας πρώτα ανάποδα και στη συνέχεια σε όρθια στάση με τη φυσούνα ανακατεύοντας τα παράλληλα. Μην ξεχνάτε ποτέ το serum κατά της θερμότητας, το οποίο προστατεύει τις άκρες από το σπάσιμο και την ψαλίδα. Όποτε έχετε χρόνο αφήστε τα σγουρά μαλλιά σας να στεγνώνουν μόνα τους, χωρίς σεσουάρ ή styling.

Διαβάστε επίσης...