Μακιγιάζ, Ομορφιά

Τα πιο χρήσιμα eyeliner tips για αρχάριες

Τα_πιο_χρήσιμα_eyeliner_tips_για_αρχάριες

  • Το βασικότερο από τα eyeliner tips για αρχάριες είναι πως το eyeliner στυλό είναι η καλύτερη επιλογή! Προτιμήστε τον πιο εύκολο τρόπο για να μάθετε να εφαρμόζετε σωστά το eyeliner, οπλισμένες με υπομονή, διαλέγοντας ένα σε μορφή λεπτού στυλό το οποίο μπορείτε να κρατάτε πιο εύκολα και να δημιουργείτε καλύτερες γραμμές, σαν ένα μικρό μαρκαδοράκι!
  • Δεν είναι εύκολη υπόθεση να κάνετε μια ευθεία ή πιο καμπυλωτή γραμμή eyeliner σε κάθε μάτι και στο τέλος να είναι ολόιδιες. Η εξάσκηση είναι το παν, ειδικά αν αρχίσατε πρόσφατα να πειραματίζεστε με το eyeliner! Εντοπίστε σε ποιο από τα 2 μάτια αντιμετωπίζετε μεγαλύτερο πρόβλημα και προσπαθήστε να βελτιωθείτε.
  • Ένα από τα καλύτερα eyeliner tips για την πρώτη φορά που δοκιμάζετε μακιγιάζ με eyeliner είναι να δημιουργείτε αρχικά μικρές βουλίτσες κατά μήκος των βλεφαρίδων σας με το eyeliner και στη συνέχεια να σχεδιάζετε μια πολύ λεπτή γραμμή ενώνοντας τις βούλες. Προσέξτε η γραμμή να μην προεξέχει πολύ από τα μάτια σας ώστε να μην είναι έντονες οι αστοχίες σας.
  • Για να πετύχετε το τέλειο cateye look, τραβήξτε μια σταθερή γραμμή στο βλέφαρο σας, από μέσα προς τα έξω και όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες μπορείτε. Φτάνοντας στην άκρη του βλεφάρου ακολουθήστε μια πιο ανοδική πορεία τραβώντας λίγο πιο έξω τη γραμμή του eyeliner για να αποκτήσετε το απόλυτα σέξι γατίσιο βλέμμα που επιθυμείτε!
  • Οι μπατονέτες είναι ο καλύτερος σας φίλος για να διορθώσετε τα λάθη σας!
  • Ένα από τα αγαπημένα μας eyeliner tips για ένα πολύ έντονο eyeliner μακιγιάζ είναι στο ύψος της ίριδας του ματιού σας, κοιτώντας ευθεία, να ξεκινάτε να ανεβάζετε το χέρι σας ώστε η γραμμή του eyeliner να έχει περισσότερη απόσταση από τις ρίζες των βλεφαρίδων σας. Στη συνέχεια γεμίστε τα σημεία, βάζοντας και δεύτερη ή τρίτη στρώση eyeliner αν χρειαστεί, ώστε να πετύχετε μια παχιά μαύρη γραμμή!

Διαβάστε επίσης...