Μακιγιάζ, Ομορφιά

Eyeliner γατίσιο βλέμμα: 3 εντυπωσιακοί τρόποι εφαρμογής

Eyeliner γατίσιο βλέμμα: 3 εντυπωσιακοί τρόποι εφαρμογής

1. Eyeliner στο άνω και στο κάτω βλέφαρο: Wing x 2

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να αγαπάμε τη λεπτή γραμμή eyeliner στο άνω βλέφαρο, αλλά το eyeliner γατίσιο βλέμμα είναι κάτι που σίγουρα θέλουμε να πετύχουμε! H εφαρμογή eyeliner στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο είναι το μακιγιάζ ματιών που προτίμησαν ιδιαίτερα φέτος οι οίκοι μόδας στα catwalk τους. Αυτό το στυλ eyeliner ίσως να σας φανεί εκκεντρικό, αλλά είναι εκπληκτικά κολακευτικό και εύκολο. Μη διστάσετε, λοιπόν, να το δοκιμάσετε! Σε αυτό το cat eyes makeup look σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα στυλό eyeliner για μεγαλύτερη ευελιξία σχεδιασμού. Ξεκινήστε από το άνω βλέφαρο και στη συνέχεια προχωρήστε δημιουργώντας τη γραμμή στο κάτω. Δώστε προσοχή στο σημείο που ξεκινά το eyeliner στο κάτω βλέφαρο, καθώς αυτό πρέπει να είναι μετά τη μέση του ματιού.

2. Eyeliner γατίσιο βλέμμα με λάμψη: Το χρωματιστό eyeliner

Τα χρωματιστά eyeliners φέτος έχουν την τιμητική τους! Γαλάζιες, κόκκινες, κίτρινες, πράσινες αποχρώσεις έχουν αρχίσει να διεκδικούν χώρο στα stands των καλλυντικών των περισσότερων makeup brands. Πως όμως μπορείτε να υιοθετήσετε αυτή την τάση χωρίς το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό; Συνδυάζοντας μια χρωματιστή με μια μαύρη γραμμή eyeliner! Δημιουργήστε πρώτα μια λεπτή γραμμή με το μαύρο eyeliner, τραβώντας την προς τα έξω για να πετύχετε το ποθητό cat eyes. Βεβαιωθείτε πως η πρώτη γραμμή έχει στεγνώσει πριν συνεχίσετε. Τώρα, ακριβώς από πάνω, σχεδιάστε με το χρυσό ή bronze eyeliner μια ακόμα λεπτή γραμμή. Προσέξτε το τελείωμα της δεύτερης γραμμής να είναι λίγο πιο έξω από της πρώτης. Voilà!

3. Έντονο cat eyes μακιγιάζ ματιών: The Cleopatra style

Ποιός μπορεί να ξεχάσει το εμβληματικό μακιγιάζ ματιών της Κλεοπάτρας; Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, statement μακιγιάζ ματιών που δίνει γατίσιο εφέ στο σχήμα τους. Σίγουρα δεν μιλάμε για ένα καθημερινό ή διακριτικό μακιγιάζ, αλλά για ένα makeup look που θα τραβήξει τα βλέμματα. Αν έχετε αμυγδαλωτά, μεγάλα μάτια τότε αυτό το είδος μακιγιάζ με eyeliner σας ταιριάζει τέλεια! Αν πάλι έχετε μικρά μάτια, καλό θα ήταν να το αποφύγετε καθώς θα τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο μικρά. Αρχίστε τραβώντας μια γραμμή eyeliner ως περίγραμμα στο άνω βλέφαρο και στη συνέχεια γεμίστε το μέχρι τις ρίζες των βλεφαρίδων. Συνεχίστε με το κάτω βλέφαρο και ενώστε τις γραμμές τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική γωνία, με μυτερό τελείωμα!

 

Διαβάστε επίσης...