Ομορφιά, Περιποίηση

Νέο επανορθωτικό γαλάκτωμα προσώπου από τη Jurlique

Νέο επανορθωτικό γαλάκτωμα προσώπου από τη Jurlique

Φρέσκα νέα για τη φυσική αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος! H Jurlique παρουσιάζει το νέο επανορθωτικό γαλάκτωμα προσώπου συμπληρώνοντας τη σειρά Nutri-Define. Πρόκειται για το γαλάκτωμα Nutri-Define Restorative Hydrating Emulsion, το οποίο προσφέρει όλα τα οφέλη μιας επανορθωτικής κρέμας αλλά σε πιο λεπτόρρευστη, πολυτελή υφή.

Νέο επανορθωτικό γαλάκτωμα προσώπου από τη Jurlique

Το επανορθωτικό γαλάκτωμα προσώπου Restorative Hydrating Emulsion βασίζεται στην τεχνολογία των φυσικών λιποσωμάτων Biosome5. Καταπολεμά αποτελεσματικά τα προχωρημένα σημάδια της γήρανσης καθώς επαναπροσδιορίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το ολοκληρωμένο τελετουργικό φροντίδας Nutri-Define αντιμετωπίζει τα πολλαπλά σημάδια της γήρανσης όπως οι βαθιές γραμμές και οι ρυτίδες, η χαλάρωση και η ανομοιόμορφη υφή του δέρματος. Χαρίζει, επίσης, ματ, λαμπερό και νεανικότερο αποτέλεσμα στο πρόσωπο!

Το Biosome5 είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της Jurlique να δημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος. Σκοπός, όμως, ήταν να μην θυσιάσει κάτι ως προς την πολυτέλεια των προϊόντων ή να παραβεί την περιβαλλοντική της δέσμευση. Αυτή η πατενταρισμένη καινοτομία βρίσκεται πλέον στην καρδιά κάθε προϊόντος της σειράς Nutri-Define. Η πολυετής εμπειρία της Jurlique στις βιοδυναμικές καλλιέργειες, την οδήγησε στην επιλογή πέντε αντιγηραντικών συστατικών στα οποία βασίζεται ολόκληρη η σειρά Nutri-Define: χρένο, δενδρολίβανο, μέντα, μαύρα μούρα και γλυκογόνο. Στη συνέχεια η επιστημονική ομάδα ανέπτυξε ένα νέο λιπόσωμα, παραγόμενο με φυσικό τρόπο. Το Biosome5 που αποτελείται από τα πέντε βασικά συστατικά και το φυσικά παραγόμενο λιπόσωμα. Διαθέτει τη δύναμη να μεταφέρει τα ισχυρά δραστικά συστατικά εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο ώστε να μπορούν να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά όλα τα σημαντικά σημάδια της γήρανσης.

Το επανορθωτικό γαλάκτωμα προσώπου Nutri-Define Restorative Hydrating Emulsion της Jurlique διανέμεται online στο jurlique.gr, σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

Διαβάστε επίσης...