Ομορφιά, Περιποίηση

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά drops of youth body shop greece

Ανακαλύψτε_τη_νέα_σειρά_drops_of_youth_body_shop_greece (2)

Μέσα από τη νέα ολοκληρωμένη αγωγή περιποίησης προσώπου ημέρας και νύχτας drops of youth body shop greece μπορείτε να αποκτήσετε την πιο όμορφη και νεανική επιδερμίδα! Όλα τα προϊόντα της πολυαναμενόμενης σειράς, έχουν πλέον ολοκαίνουργια πολυτελή συσκευασία και δίνουν στην επιδερμίδα σας αισθητά πιο φρέσκια και νεανική όψη! Ανακαλύψτε_τη_νέα_σειρά_drops_of_youth_body_shop_greece (3)

Η σειρά drops of youth body shop greece αποτελείται από τη λοσιόν Youth Essence, τον ορό Youth Concentrate, την κρέμα ημέρας Youth, την κρέμα ματιών Youth Eye Concentrate, τη μάσκα νυκτός youth Bouncy Sleeping mask αλλά και τo ενυδατικό primer Wonderblur Youth Smoother. Ποια όμως είναι η δύναμη πίσω από τη νέα σειρά περιποίησης drops of youth body shop greece; Ένα ισχυρό μείγμα από 3 ειδών φυτικά βλαστοκύτταρα, γνωστά για τις αναπλαστικές τους ιδιότητες. Το Edelweiss γνωστό για τις προστατευτικές του ιδιότητες, ο θαλάσσιος ελαιόπρινος γνωστός για τις συσφιγκτικές του ιδιότητες και ο κρίθαμος ο παραθαλάσσιος γνωστός για τις ιδιότητες αναδόμησης που προσφέρει στην επιδερμίδα. Πιστεύουμε ότι είναι ένα μοναδικό υποκατάστατο όσο εμείς εξακολουθούμε να αναζητάμε την πηγή της νεότητας. Ανακαλύψτε_τη_νέα_σειρά_drops_of_youth_body_shop_greece (1)

Χρησιμοποιήστε τη λοσιόν, την κρέμα ημέρας, τον ορό, το primer πριν το μακιγιάζ σας αλλά και την κρέμα νυκτός καθημερινά σε καθαρό πρόσωπο, ενώ τη μάσκα νυκτός μπορείτε να την εφαρμόζετε 2 φορές την εβδομάδα. Σύντομα θα δείτε ότι η επιδερμίδα σας είναι πιο ενυδατωμένη, δείχνει πιο υγιής και ξεκούραστη και οι γραμμές δείχνουν πιο λείες!

Όλα τα προϊόντα της σειράς θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα της The Body Shop την επόμενη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016. Μάθετε περισσότερα για την ανανεωμένη drops of youth body shop greece σειρά περιποίησης προσώπου online στο thebodyshop.gr.

Διαβάστε επίσης...