Αξεσουάρ & Παπούτσια, Μόδα

Εκκεντρικά και παιχνιδιάρικα τα νέα sport Dior παπούτσια

Εκκεντρικά_και_παιχνιδιάρικα_τα_νέα_sport_Dior_παπούτσια (6)

Σπορ κομψότητα με σύγχρονες και πρωτοποριακές λεπτομέρειες, αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική και απλή περιγραφή για όλα τα νέα sneakers που ανήκουν στη νέα συλλογή Dior Fusion Φθινόπωρο 2015. Η εκκεντρική καινούργια collection του οίκου Dior διαθέτει έναν ιδιαίτερο συνδυασμό όλων των αστικών τάσεων με ένα άγγιγμα της υψηλής ραπτικής και δεξιοτεχνίας.

Τα νέα γυναικεία αθλητικά παπούτσια Dior Fusion είναι άκρως παιχνιδιάρικα χάρη στα μοναδικά διακοσμητικά τους! Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει σπορ παπούτσια σε στυλ που κυμαίνεται μεταξύ του φουτουρισμού και της γαλλικής κομψότητας και όλα τα σχέδια έχουν πάνω τους πολυτελής λεπτομέρειες υψηλής ραπτικής. Στην κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν ακριβές δαντέλες και μοναδικά κεντήματα, glam στρας, πούλιες και διακοσμητικά studs, δημιουργώντας λουλούδια και μοτίβα πάνω σε high-end τεχνικά υφάσματα, ελαφρύ καουτσούκ και άλλα υλικά. Αυτά τα αθλητικά παπούτσια έχουν εικονικό στυλ και δεν θυμίζουν τίποτα από ότι έχετε δει μέχρι στιγμής από το διάσημο γαλλικό οίκο μόδας. Η καινοτόμα δομή είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο must στοιχείο για να δώσει μια ξεχωριστή αίσθηση στην εμφάνιση των πιο μοδάτων γυναικών της εποχής. Η συλλογή Dior Fusion αποτελεί την πιο φρέσκια απεικόνιση των τάσεων μαζί με μια θηλυκή γοητεία που δεν έχουμε δει πιο πριν σε αθλητικά παπούτσια! Ποια είναι η δική σας γνώμη;

Εκκεντρικά_και_παιχνιδιάρικα_τα_νέα_sport_Dior_παπούτσια (1) Εκκεντρικά_και_παιχνιδιάρικα_τα_νέα_sport_Dior_παπούτσια (2) Εκκεντρικά_και_παιχνιδιάρικα_τα_νέα_sport_Dior_παπούτσια (3) Εκκεντρικά_και_παιχνιδιάρικα_τα_νέα_sport_Dior_παπούτσια (4) Εκκεντρικά_και_παιχνιδιάρικα_τα_νέα_sport_Dior_παπούτσια (5) Εκκεντρικά_και_παιχνιδιάρικα_τα_νέα_sport_Dior_παπούτσια (7)

Διαβάστε επίσης...