Ομορφιά, Περιποίηση

διακριτικά σχέδια για νύχια σε ουδέτερες αποχρώσεις

διακριτικά_σχέδια_για_νύχια_σε_ουδέτερες_αποχρώσεις (5)

Τα διακριτικά σχέδια για νύχια είναι η ιδανική λύση για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα περιποιημένα, όμορφα nails art αλλά δεν τολμούν να επιλέξουν έντονα χρώματα που τραβούν την προσοχή. Είναι, επίσης, τέλεια για όσες πιστεύουν πως τα χρώματα πασπαρτού που ταιριάζουν με κάθε τους εμφάνιση είναι μόνο τα ουδέτερα, όπως το μπεζ, το λευκό και όλες οι παστέλ αποχρώσεις.

Όπως οι ψηλοτάκουνες μπεζ γόβες επιμηκύνουν τα πόδια, έτσι και τα μπεζ διακριτικά σχέδια για νύχια κάνουν τα νύχια σας να φαίνονται πιο μακριά, περισσότερο περιποιημένα και φυσικά πιο καθαρά. Το διακριτικό μανικιούρ μπορεί να νομίζετε ότι υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί, αλλά η αλήθεια είναι πως η χρωματική ποικιλία και το εύρος των υλικών διακόσμησης είναι τεράστια. Σε όλα τα διακριτικά σχέδια για νύχια, είτε έχουν μπεζ, λευκή, απαλό ροζ ή baby blue βάση, επικρατεί ο κανόνας πως τα σχέδια και τα διακοσμητικά νυχιών που θα χρησιμοποιηθούν πάνω τους πρέπει να είναι κομψά.

διακριτικά_σχέδια_για_νύχια_σε_ουδέτερες_αποχρώσεις (2)

Επιλέξτε ένα βερνίκι νυχιών με μια γλυκιά παστέλ απόχρωση ή ένα γλυκό κρεμ στο χρώμα της άμμου. Προτιμήστε να διακοσμήσετε μόνο ένα από τα 5 νύχια σας σε κάθε χέρι και όχι όλα, προσθέτωντας trendy ζωγραφιστά σχέδια ή διάφανα στρας και glitter. Για ένα πραγματικά κομψό αποτέλεσμα, ο βασικός στόχος είναι το αποτέλεσμα να μην φαίνεται φορτωμένο και υπερβολικό! Τα απαλά χρώματα στα νύχια, σε αντίθεση με τα πολύ έντονα, είναι μια ασφαλής και στυλάτη επιλογή για κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας και μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό γυαλιστερό φινίρισμα αν δεν σας αρέσει το ματ.

διακριτικά_σχέδια_για_νύχια_σε_ουδέτερες_αποχρώσεις (1) διακριτικά_σχέδια_για_νύχια_σε_ουδέτερες_αποχρώσεις (7)

Διαβάστε επίσης...