Μακιγιάζ, Ομορφιά

Concealer που κάθεται στις λεπτές γραμμές: βάλτε τέλος

Το concealer που κάθεται στις λεπτές γραμμές, φαινόμενο γνωστό και ως concealer creasing μπορεί να χαλάσει ολόκληρη την εικόνα του μακιγιάζ. Ο βασικότερος ρόλος του concealer είναι να κρύβει τους μαύρους κύκλους και να κάνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο το βλέμμα. Όταν το concealer τονίζει τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, τότε το βλέμμα μοιάζει πιο κουρασμένο.

Το concealer που κάθεται στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες είναι και δική σας καθημερινότητα; Μην βιαστείτε να το αντικαταστήσετε. Υπάρχουν ορισμένα makeup tips που αξίζει να δοκιμάσετε πριν του πείτε οριστικά αντίο.

Η σωστή εφαρμογή concealer απαιτεί την κατάλληλη βάση. Η σωστή ενυδάτωση της περιοχής γύρω από τα μάτια είναι το παν. Χρησιμοποιήστε την κρέμα ματιών ή την ενυδατική σας με ταμποναριστές κινήσεις κάτω από τα μάτια. Αφήστε τη να απορροφηθεί 100% πριν εφαρμόσετε το concealer.

Αν έχετε στο νεσεσέρ σας ένα ιδιαίτερα καλυπτικό concealer που δεν είναι buildable και στεγνώνει γρήγορα, τότε χρειάζεται κάτι παραπάνω. Η προσθήκη πολύ μικρής ποσότητας κρέμας ματιών ή μιας σταγόνας jojoba oil στο concealer είναι το μυστικό των ειδικών! Με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε πιο κρεμώδη τη σύσταση του, θα γίνει πιο εύκολη η τοποθέτηση και θα πετύχετε καλύτερο “στρώσιμο” του concealer.

Concealer που κάθεται στις λεπτές γραμμές: βάλτε τέλος

Πως θα σετάρω το concealer σωστά; Με διάφανη πούδρα ελαφριάς σύστασης! Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πινέλο, εφαρμόστε την πούδρα κάτω από τα μάτια με ιδιαίτερα ανάλαφρες κινήσεις. Έτσι θα αυξηθεί η διάρκεια του concealer και το προϊόν θα παραμείνει αναλλοίωτο.

Διαβάστε επίσης...