Μακιγιάζ, Ομορφιά

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops: νέα επανάσταση στο μακιγιάζ

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops νέα επανάσταση στο μακιγιάζ

Αυτός ο μήνας φέρνει νέες καινοτομίες στο μακιγιάζ, με πρώτη και καλύτερη το Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops! Η Clinique παρουσιάζει το πρωτοποριακό BIY Blend It Yourself Pigment Drops foundation. Προσθέστε μερικές σταγόνες από το Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops στην ενυδατική σας κρέμα και μετατρέψτε την σε BB, CC κρέμα ή υψηλής κάλυψης foundation.

To Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops διαθέτει μια τεχνολογία άμεσης κάλυψης που ενεργοποιείται όταν το αναμείξετε με την ενυδατική σας. Έτσι, οι ατέλειες κρύβονται και η επιδερμίδα σας λαμβάνει την απαραίτητη ενυδάτωση και όλα τα οφέλη της ενυδατικής. Πρόκειται για ένα επαναστατικό foundation που περιέχει υψηλής συγκέντρωσης καθαρές χρωστικές ουσίες, οι οποίες αιωρούνται σε μια λεπτόρρευστη σύνθεση διπλής φάσης. Με την ανακίνηση της συσκευασίας οι δύο φάσεις ενώνονται και γίνονται μια λεπτόρρευστη ουσία που μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια σε σταγόνες. Μια σταγόνα καθαρής χρωστικής ουσίας προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Δύο σταγόνες χαρίζουν μεσαία κάλυψη ενώ τρεις σταγόνες προσφέρουν υψηλή, άψογη κάλυψη.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops νέα επανάσταση στο μακιγιάζ

Ας δούμε βήμα-βήμα πως εφαρμόζεται στο πρόσωπο σας:

  • Ανακινήστε καλά τη συσκευασία πριν από τη χρήση για να συνδυαστούν οι δύο φάσεις της σύνθεσης.
  • Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα από την ενυδατική κρέμα προσώπου στην παλάμη του χεριού σας.
  • Προσθέστε μια, δύο ή τρεις σταγόνες από το BIY Blend It Yourself Pigment Drops foundation στο κέντρο της ενυδατικής κρέμας.
  • Ανακατέψτε με τις άκρες των δαχτύλων σας μέχρι να δείτε τη σύνθεση να μεταμορφώνεται σε foundation.
  • Απλώστε τo foundation στην επιδερμίδα σας με πινέλο ή με τα δάχτυλα σας.
  • Συνεχίστε κανονικά το μακιγιάζ σας, με concealer, πούδρα και ρουζ.

 

Το νέο BIY Blend It Yourself Pigment Drops της Clinique κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις: Ivory, Vanilla, Neutral και Beige. Βρείτε αυτή που ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδα σας και δοκιμάστε το!

Διαβάστε επίσης...