Ομορφιά, Περιποίηση

Λαμπερή επιδερμίδα με το ελιξίριο ομορφιάς της caudalie

Λαμπερή_επιδερμίδα_με_το_ελιξίριο_ομορφιάς_της_caudalie (1)

Η caudalie δημιούργησε ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς πολλαπλών χρήσεων που είναι απαραίτητο σε κάθε νεσεσέρ! Το Beauty Elixir της caudalie είναι ένας αποτελεσματικός ορός περιποίησης προσώπου που βασίζεται στο περίφημο ελιξίριο νεότητας της βασίλισσας Ισαβέλλας της Ουγγαρίας του 17ου αιώνα. Αυτή η παλιά και πολύ αποτελεσματική συνταγή ομορφιάς της βασίλισσας κάνει την αντιγήρανση πιο εφικτή από ποτέ. Αποκτήστε λαμπερή επιδερμίδα, μειώστε τις γραμμές έκφρασης και συσφίξτε τους πόρους του προσώπου μόνο με ένα ψεκασμό!

Λαμπερή_επιδερμίδα_με_το_ελιξίριο_ομορφιάς_της_caudalie (2)

Με συστατικά όπως το σταφύλι, τα άνθη πορτοκαλιάς, το τριαντάφυλλο και το μελισσόχορτο, το Beauty Elixir είναι ένας καινοτόμος φυσικός ορός φροντίδας και ομορφιάς. Θέτει ως κύριο στόχο να λειάνει τις βαθιές ρυτίδες, να μειώσει τα μαύρα στίγματα και όλα τα αντιαισθητικά σημάδια. Μέρα με τη μέρα το δέρμα σας γίνεται πιο φωτεινό και λαμπερό, λείο και ομοιόμορφο! Αν έχετε θαμπή επιδερμίδα, τότε αυτό είναι το καταλληλότερο προϊόν της caudalie που αξίζει να δοκιμάσετε. Αποτελεί την καλύτερη θεραπεία για τη νωθρότητα της επιδερμίδας των καπνιστών.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, πριν την ενυδατική σας κρέμα για να τονώσετε την επιδερμίδα. Είναι, επίσης, εξαιρετικός σταθεροποιητής για το μακιγιάζ σας αλλά και ένας από τους πιο εύκολους τρόπους φρεσκαρίσματος του προσώπου σας. Αν νομίζετε πως το makeup σας είναι πολύ βαρύ μπορείτε να ψεκάσετε το πρόσωπο σας με το Beauty Elixir για πιο φυσικό και juicy αποτέλεσμα. Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία. Δοκιμάστε το!

Διαβάστε επίσης...